Şansalan’dan kritik hatalar

A -
A +

MHK, Kulüpler Birliğinin etkisi altında kalarak, bir tecrübeli hakem değil, gelişimini henüz tamamlamamış olan Ali Şansalan'ı atayarak âdeta kumar oynadı. Ali Şansalan'ın duruşu ve bakışları daha maça başlamadan son derece stresli ve sıkıntılı olduğunu gösteriyordu.

Kim'e çıkan kırmızı ağır!

14. dakikada sarı kart gören Kim, 22'de Djaniny'nin beline dirseği ile temas edince ikinci sarıdan ihraç oldu. Bu karar ağır oldu. Bir temas oyunu olan futbolda böylesine dokunuşlar her zaman vardır. Bu yanlış faulle F.Bahçe 10 kişi kaldı. Trabzonspor beraberlik golüne ulaştı.

Szalai’ye kırmızı olmalıydı!

87. dakikada Szalai, Cornelius'u belinden tutup indirince VAR müdahalesi ile hakem penaltı verdi. Szalai sarı kart gördü. Aslında bu pozisyonu hakem kendisi direk vermeliydi. Szalai'nin kart rengi de kırmızı olmalıydı. Çünkü top için mücadele etmiyordu.

Ali Şansalan'ın maç içerisinde gösterdiği, göstermediği sarı kartlar ve çaldığı faullerde de standart betmatik üyelik yoktu. Kısacası, atama yanlış olunca, yanlış hakem kararları da maça damga vurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.