Hakemden üç hata!

A -
A +

Teknik adamların sahayı karıştırmayı hedeflemeyip, sadece takımlarına futbol oynatmak istemeleri, hakemlerin işini kolaylaştırdı. Bu da MHK’nin plansız ataması ile dün kariyerinde ilk kez F.Bahçe-G.Saray derbisi yöneten Atilla Karaoğlan’ın şansıydı. İlk yarıda kararlarındaki isabet oranı hayli yüksekti.

Serdar Aziz, Marcao ve Babel’e gösterdiği sarı kartlar doğru idi. 44’te Mert Hakan’a yaptığı faul sebebiyle, Van Aanholt’a göstermesi gereken sarı kartı atladı.

Marcao ve İrfan kızarmalıydı

55’te Marcao’nun Mert Hakan’a faul yapması bir anda sinirler gerildi. Her iki kaleci kalelerini terk etti, tartışmaların içinde yer aldı. İkisi de sarı kart görmeliydi. Marcao bu faulünden dolayı ikinci sarıdan kırmızı görseydi, kimse yanlış demezdi. Her ne kadar topla oynasa da rakibe kontrolsüz girişi vardı. Kırmızı daha doğru karar olurdu. 62’de İrfan Can’ın Kerem’e yapmış olduğu hareketin karşılığı da kırmızı olmalıydı

Serdar’ın golü iptal edilmeliydi

F.Bahçe’nin 2. golünden önce, Serdar Dursun’un Taylan’a faulü vardı. Hakem bunu atladı top kanat değiştirdi yapılan ortada faulü yapan Serdar golü attı. Atak başlangıcındaki faulden dolayı VAR müdahale etmeli, gol iptal edilmeliydi. 86. dakikada Halil’in eli ile düzeltip attığı golü iptal ettiren Aleks Taşçıoğlu’nu tebrik etmek lazım. Mert Hakan, Cicaldau ve Taylan’a gösterilen kartlar doğru idi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.