Kötülüğün vücut bulmuş hali: FETÖ’cüler ve yancıları

A -
A +
 
 
Dünyada 7 milyar insanın hepsi Covid-19’la yatıp kalkıyor. 800 bin vaka sayısı var. Ölen insanlar 40 bine dayandı. Bu yazı yayınlandığında rakamlar artacaktır.
Türkiye koronavirüs dolayısıyla ölümün az olduğu ülkelerden. İtalya, İspanya ve Amerika’ya bakınca durum oldukça iyi. İleride ne olacağını bilemeyiz. Vaka sayısı artabilir.
Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın nasıl canla başla çalıştığı ortada. Diğer bakanlarımızın, valilerimizin, belediye başkanlarımızın ve diğer yetkililerin nasıl mücadele verdikleri ortada. Tüm Türkiye kenetlendi. Herkes var gücüyle uğraşıyor.
Hâl böyleyken FETÖ’cüler ve yancılarının iğrenç tavrı ibretliktir. Yurt içi ve yurt dışındaki FETÖ’cüler Türkiye’yi karalamak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Mesela Birleşik Arap Emirlikleri’nin finanse ettiği, FETÖ’cü ve ona yancılık edenlerin program yaptığı Ahval’daki yayınlara bakalım.
Dün Abuzer Aslan diye biri çıkmış. Bu arkadaş SES (Sağlık Emekçileri Sendikası) Şişli Şube Eş Başkanıymış. Adam tam bir kara propaganda makinesi. "İstanbu’da birçok doktor ve sağlık personeline virüs bulaştı" diyor. Sayı vermiyor ama zihin bulandırıyor. Sanırsın yüzlerce doktor öldü ya da virüslü gibi konuşuyor.
Sonra Dr. İnan Doğan diye biri çıkmış. 500 bin kişide koronavirüs var diyor. Dünyada vaka sayısı üç dört gün önce 500 bin civarındaydı, Türkiye’de bu nasıl olur? Tamamen yurt dışı medyasına malzeme verip ülkemizi kötülüyorlar.
Esas algıyı ve yalanın dik alasını Ahval’de Ergun Babahan yapıyor. "Türkiye’de doğru bilgi verilmiyor" diyor. "Rakamlar saklanıyor" diyor. "Türkiye önlem almıyor, çok kişi ölecek" diyor... Bu yalanları utanmadan sıralamaya devam ediyor. İki gün önceki konuşması yalanlarla dolu. "Türkiye’de hastanelerde maske yok, eldiven yok" yalanını bile söyledi. Yavuz Baydar’ın ondan geri kalan yanı yok.
Esas düpedüz yalanları ise Erkam Tufan Aytav, Adem Yavuz Arslan ve Kronos Haber’i yöneten Doğan Ertuğrul söylüyor. Rakamların saklandığından başlıyorlar, vaka sayısı daha fazladan çıkıyorlar...
Bakın buradan söylüyorum: FETÖ’cülere hukuki anlamda asla acınmaz. Hâlâ kara propagandaya ve yalanlara devam ediyorlar. Türkiye’yi bu şartlarda bile kötülüyorlar. "Cezaevleri boşaltılsın" diye yayınlar yapıyorlar. "Hapistekiler tehdit altında" diye yalanların birine bin katıyorlar.
FETÖ’cüler kötü insanlar. Ülkemize nefret kusuyorlar. İnfaz yasasına "terör suçluluları hariç" eklenmesi (başka bazı suçlar da hariç tutuldu) on numara karar. Unutulmasın, FETÖ’cüler fırsat buldu mu her kötülüğü yapacak tıynete sahip kişilerdir.
 
CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISI İÇİN TIKLAYIN

“Biz Bize Yeteriz” kampanyası yeni işsizlere verilse

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.