Kara Kartal düşüyor!

A -
A +

Beşiktaş’ta ya futbolcular gerçekten maç seçiyor ya da takım içinde ilginç bir şeyler dönüyor.

Oldukça ilginç bir sezon yaşıyoruz. Normal şartlarda, şampiyonluğa oynayan bir takımın sezonun ilk yarısında 21 puan kaybeden hocası, ikinci yarıya çıkamazdı.

Şenol Hoca, geçtiğimiz 2 yılda elde ettiği şampiyonluğun ve Şampiyonlar Ligi’nde tarih yazmasının ekmeğini yiyor. Yoksa ligde daha iyi konumdaki Igor Tudor’a bile sabretmeyen Türk taraftarı, Şenol Güneş’e neler yapmazdı? Şenol Hoca kalibresinde bir hoca ve Beşiktaş kalitesindeki bir takım için ilk yarıdaki 21 puan kayıp bir hayli anormal. Ya futbolcular gerçekten maç seçiyor ya da takım içinde ilginç bir şeyler dönüyor.   Beşiktaş maça 1-0 geride başladı. Fabri’nin hatası sonrası Beşiktaş henüz 5. dakikada sezonun en erken golünü yese de kısa sürede maçı tek kaleye çevirdi, penaltı da olsa skoru eşitledi. Sivasspor 9 kişiyle savunma yaparken ve üstelik skor olarak öne geçmemişken soyunma odasında Negredo’yu bırakıp, ikinci yarıya Cenk’le başlamak Şenol Güneş’in kalitesine hiç yakışmadı. Üstüne de alışılagelmiş değişiklikler yaptı Şenol Hoca. Atiba-Oğuzhan, Quaresma-Lens... Halbuki bu değişikliklerin dakikaları bile ezberlendi. Bazı maçlarda oyuncuları değil, oyun planını değiştirmek daha doğru olabilir.   50. dakikada Gökhan Gönül’ün “Benden çıktı aut” demesine rağmen Cüneyt Çakır’ın Beşiktaş lehine korner verdi. Acaba başka futbolculara güvenen Cüneyt Hoca, Gökhan Gönül’e inanmıyor mu?   MAÇIN ADAMI: Ziya Erdal
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.