Oradan buradan...

A -
A +
-Sabah işe giderken, tüm apartman sakinlerinin dairelerinin ziline basa basa gidiyorum, ne demişler acılar paylaştıkça azalır; onlar da uyansın!..
-Sizin de bazen “canım otururken dikkat et kırdığın cevizlerin kabukları batmasın” demek istediğiniz birileri var mı?
-Herkes kadınların hayalinin, doğru insanı bulmak olduğunu sanıyor. Alakası yok, bizim hayalimiz ‘yiyip yiyip kilo almamak’...
-Ah şu gönül zenginliğimizi, bi nakde çevireydik di mi?
-Heooyy, yattığı yerden ne var ne yok diye internette gezinirken telefonu suratına düşürenler, size de selam...
-Her mahallede "sakatlanmasa Fener'e transfer olacaktı!" diye gösterilen bi abi vardır. Eğer sizin mahallenizde yoksa o kişi siz olabilirsiniz, hemen bir amatör kulübe girin.
-Bir kadın yeter ki kafaya taksın; bırak kiminle konuştuğunu öğrenmeyi, kaç yaşında konuşmaya başladığını bile öğrenir...
-İngilizcenizi ne kadar geliştirirseniz geliştirin; "21 years"ı içinizde ‘yirmi bir yıırs’ diye okursunuz... Değişmiyor...
-Çocukluğunu özlüyor insan değil mi? Gecenin bir yarısı tuvaletten odana koşarken kimsenin seni yemediğine sevinmeyi...
-Amaaa, tatlış olacağım diye konuşurken fare gibi ‘fiyk fiyk’ ses çıkaran kızlar, sizi zehirlerim!
-Şimdi tatile gitmeler, tatil fotosu paylaşmalar başladı. Başladı da, fotoğraf çektirirken göbeği içine çeken beylere sesleniyorum; vücut fit karnınız dümdüz görünüyor ama suratınız düdüklü tencere yutmuş gibi!
-O önemli değil de, kilo aldırdı hepimize bu Covid. ‘Yazlık kıyafetleri denedim, sadece güneş gözlüğü oluyor!’ diyenler el kaldırsın...
-‘Empati yaptım, ee, yine kendim haklıyım’ diyorsan sen de bizdensin...
-Aşı çıktı ya artık, eve gelen misafire; "aşılarınız tam mı?" dersek ayıp etmiş olur muyuz?
-Dizilerdeki gibi konuşmanın sonunda hiçbir şey söylemeden telefonu kapatayım dedim, arkadaşım geri aradı “telefon kapandı” diyor.
Ruhumuz fakir…
-Bugün rafine şeker kullanılmadan glütensiz undan yapılmış ve sadece az bir hurma ile tatlandırılmış kek yedim. Piuvvv... Lavaşa toz şeker dürer 55'imde onurumla ölürüm daha iyi, böyle bir rezalet olamaz.
-Yeni normalimiz; maske almadan dışarı çıktığımızı fark ettiğimiz anda gelen çıplaklık hissi... Korona bitince maskemi mezuniyet kepi gibi fırlatacağım.

Ninem diyor ki; Türk’ün bildiğini tilki bilmez!..
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.