Sergen verdi Sergen aldı

A -
A +

Dikkat! Beşiktaş’la kumar oynanmaz!

Tanıyamadım! Ne Sergen Yalçın’ı ne Kartal’ı ne de sahaya çıkan takımı hiç ama hiç tanıyamadım. Bir maçtan bir maça ilk on birde yedi değişiklik birden olur mu? Maalesef o yorgun kafa “Ya herro ya merro” diyerek Beşiktaş ile kumar oynar gibi bir on bir sürdü Antalya önüne.

Sergen Yalçın hatadan dönmese sonuç tam bir hezimet olurdu. Bu kabul edilebilecek gibi değil. Dikkat! Kadro istikrarı önemli. Takımı dinlendirmek adına Beşiktaş’la kumar oynanılmaz!

Beşiktaş bu mu?
Antalya önünde ilk yarı Wright ve Veysel’in golüyle bozguna uğrayan takıma bakıp “Beşiktaş bu mu?” diye kendi kendime sormadan edemedim. Ne kadro kadroydu, ne oyun oyun, ne de Beşiktaş Beşiktaş! Yazık! Gökhan Töre ne verdi Beşiktaş’a?

Anlaşılan o ki; Şampiyonlar Ligi’nde şok yaşayan Beşiktaş dağılmış. Panik öz güveni yok etmiş.

Olacak şey mi bu?

Soruyorum; “Nerede Ghezzal? Nerede Larin?” Bu oyuncuları fark edebilmek için illa da 2-0 geriye düşmek mi lazımdı?

Gece-gündüz gibi
Ahhh… Futbolun bilim haline geldiği ve istatistiklerin taktiğe önemli veri oluşturduğu bir dönemde gece kondu kültürüyle plaza hayatı konforu sağlayamazsınız. Beşiktaş’ta ikinci yarıdaki farklı oyun ve doğru hamleler bunun açık bir göstergesiydi.

Yoksa gece ile gündüz arasındaki iki farklı oyunu Necip ve Mehmet Topal’ın sakatlanmasına bağlayıp maçı kurtaramazdınız.

Ghezzal, Pjanic, Rıdvan ve Batshuayi olmasa ne o tarihî geri dönüşe imza atar ne de kara geceyi aydınlatabilirdi Beşiktaş.

MAÇIN ADAMI: Sergen Yalçın

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.