Konuşmakla kazanılamıyor

A -
A +

F.Bahçe müthiş (!) hocasıyla hem de kendi saha ve seyircisi önünde 10 kişilik rakibini yenemedi…

F.Bahçe'nin özellikle üç dört oyuncuyla değişikliğe uğramış kadrosu, oyunu kilitleme konusunda ülkenin patronu olan Aykut'un Konyaspor'u karşısında alacağı sonuç hem bu teknikler açısından hem de sezon başındaki hoca değişikliği sebebiyle ilginç geçmeye, büyük merak konusu olmaya adaydı.
Nitekim başlama düdüğünden sonra F.Bahçe'yi kendi yarı sahasında kabullenen, kazanılan ya da ikram edilen toplarla özellikle kenarlardan etkili ataklar geliştirmeyi planlamış Konyaspor, bu bence akılcı programının semeresini 36'da gördü. Fofana'nın beş altı F,Bahçeli futbolcunun dâhil olduğu pozisyonda topu alıp gol yapışı alkışlanacak nitelikteydi.
Bütün bunlara beklediğimiz maç yaklaşımında bulunurken VAR denilen illet maçın tadını kaçırıverdi. Hani nerede Skrtel'in iki ayağıyla havada uçarak taban girişiminin "git bak bu kırmızıdır" uyarısı? Jahovic'in faulünden sonra havada ışınlanamayacağına göre Sadık'ın ayağına basışına kırmızı kart var ama! F.Bahçe'nin devrenin son saniyeleri tamamlanırken harika bir organizasyonla attığı golü de övgülerimiz arasına alalım.
Sonra mı? F.Bahçe'nin hocası Ersun Yanal, yeni gelmiş Zjac'ı oyundan alıp Ayew'i koyarak rakibin 10 kişilik pozisyonuna bir zehir sunmaya çalıştı. Ama kalede Serkan vardı o Ayew'in müthiş kafa şutunu çelebildi. Sonraki değişikliklere baktığımızda Moses çıkıp kaç aydır oynamayan Alper giriyor, Jailson çıkıp yerine Elif giriyor. Bence Yanal'ın dün akşamki maçta yaptığı en doğru eylem Dirar'ı sağ arkada kullanmasıydı. Aykut Hoca'ya gelince Milosevic'i daha önce oyundan alsa acaba Konya'nın eksik takımının hücum eylemleri biraz daha heyecan sunabilir miydi?
Bir de Traore'nin oyundan alınışı artık tamamen 'gelene gidene vur'a dönüşünün sanki belgesiydi.
Sonuçta; F.Bahçe müthiş (!) hocasıyla hem de kendi saha ve seyircisi önünde 10 kişilik rakibini yenemedi.

MAÇIN ADAMI: Serkan Kırıntılı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.