Fenerbahçe az bile attı

A -
A +

Üç büyükler içinde Trabzonspor’u kovalama ihtimali en fazla olan takım F.Bahçe olarak görünüyordu. Rizespor ise hele hele dünkü kadro yapısı ve ne oynadığı bilinmeyen hâliyle galiba küme düşmenin bir numaralı adayıdır.

Pereira dün akşam yine üçlüye dönmüştü. Orta alanda bu üçlünün Gustavo ve Crespo yapılı hâli, Mesut’un aklı ve tekniğiyle ön tarafa acaba ne gibi bir katkı yapardı?

Manzara mı seyrediyor?
Tabii bu biraz da konuk takımın hâliyle kendini açıkça ortaya çıkaracaktı. Nitekim F.Bahçe’nin attığı ilk iki gol birbirinin kopyası olurken Hamza Hamzaoğlu acaba manzara mı seyrediyordu?

Rizespor’un en çok şaşırdığım oyuncusu ise Boldrin’di. Bu tuhaf oyun formatı anlaşılan o ki ona da futbolu unutturmuş. Pereira, Ferdi gibi bir oyuncuya sahip olduğu için yatıp kalkıp dua etmelidir. Nereye koysanız verilebilecek en iyi randımanı sunan Ferdi dün akşam da sahanın yıldızıydı. F.Bahçe’nin bütün kanat ataklarını geliştiren bunlarda da topu kullanılabilecek en etkili şekilde sunan Ferdi’nin şu maçta bir de gol atmasını isterdim.

Bir maç öncesinin Crespo’su dün akşam sahada değildi ama Rossi ne zamandan beri ilk defa etkili oldu. Hamza Hamzaoğlu’nun takımı; diziliş, kurgu, oyun döngüsü dâhil gerçekten de bu ligden yolcu olduğunun altığını âdeta imzaladı.

Kıran’a üzülüyorum
Tabii ki bu galibiyet belki çok kişinin beklemediği gol zenginliğiyle sonuçlandı ama dünkü maçı başından sonuna kadar seyreden, bir takımla, bir futbol fukarası topluluğunun karşılaştığını anlar. Hele hele aklıma gelmişken yazayım, Alper Potuk acaba oyuna neden girdi, sormadan edemeyeceğim. Tabii söz Rize’den açılmışken değerli dostum Tahir Kıran’ın bu başkanlıkta çekeceği azaba da üzülmüyor değilim.

Son bir soru acaba Pereira bu farklı galibiyetle paçayı kurtardı mı?

MAÇIN ADAMI: Ferdi Kadıoğlu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.