Balotelli enerji verdi!

A -
A +

Ligde altı güne üç maç sığmış! Cumartesi Antalya, salı Adana Demir, cuma Altay karşılaşmaları. Salı günü de Ajax deplasmanı...

Sergen Yalçın'ın pek rotasyon yapma şansı da yok, zaten altı tane sakat oyuncusu var.

Unutulmaz bir maç oldu!
Ligde seyir keyfi en yüksek takım tartışmasız Beşiktaş!

Çok rahat pozisyona giriyorlar.

Ghezzal, çok ince çalımlar atıyor; topu kaybetmiyor. Pjanic, enerjisini ekonomik kullanıyor, yeri geliyor fişi çeken adam oluyor.

Rosier sadece mevkisiyle yetinmiyor, tehlike olan yerde bitiyor.

Josef derseniz; bir oyuncu takımına ancak bu kadar katkı verebilir. Rakiple, hakemle, hiç işi yok! Hiç mi pas hatası yapmaz, bu kadar isabetli pas atan bizim ligde bir başka oyuncu var mı? Rıdvan dün gecenin yıldızlarındandı. Attığı, attırdığı gol bir tarafa... Asla klasik bir sol bek değil. Adana Demir'in iyi bildiğimiz sağ beki Svensson'u etkisiz hâle getirdi.

Bütün bu yazdıklarım maçın; 60. dakikasına kadar geçerli oldu. Beşiktaş savunması alarm vermeye başlamıştı. Ama atılan goller, bu zaafı örtmüştü.

Balotelli tam bir el bombası!
Adana Demir aslında ilk yarıda da fena işler yapmadı. Savunma arkasına attıkları toplarla tehlikeli oldular. Ancak son vuruşlar etkisiz kaldı.

Skordan bağımsız "3-0 geride" iken bile hiç teslim olmuş bir görüntü vermediler.  67'de oyuna giren Balotelli oyuna çok konsantre başladı.

Enerjisini ve yeteneğini sahaya yansıttı!

İtalyan hoca, galiba onun dilinden anlıyor. Skor 3-1'di. Oyuna girerken kapris yapmadı.

Beşiktaş, Altay ve Ajax maçlarını düşünmeye başlayınca; fatura ağır oldu!

Son dakika golü net bir faul! Balotelli, dirseğiyle Montero'nun kafasına bastırıyor. Gol temiz değil!

MAÇIN ADAMI: Balotelli

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.