Orta yapıyor kanat yok, kanat alıyor orta yok...

A -
A +
İki manga futbolcu transfer ediyorsun... Zeki Yavru ile Mustafa Akbaş'tan medet umuyorsun. Zeki tek devrede maçın adamı oldu! Kramponunu bağlarken birinci golü yediler, ikincisini bizzat attı! Sarı gördü, kırmızıdan döndü... Karabük maçı kariyerinde en çabuk unutmak isteyeceği maç oldu genç futbolcu için...
***
"Hayal kırıklığı temsilcilerinin" randevusunda bir yanda bolluk, öbür yanda yokluk vardı... 
Buna rağmen Trabzonspor sezondaki en kötü maçını, Karabük ise en iyi oyununu oynadı. Tahterevallinin dengesini şu iki gerçekten hangisi bozdu bilmiyorum; biri kötü oynadığı için mi öbürü iyiydi, yoksa tersi mi?
Karabükspor dört maçta attığını bir maça sığdırırken, bordo-mavililer dört maçta yediğinden fazlasını bir maçta kalesinde gördü.
Türk futbolunun ünlü düşünürlerinden, büyük fikir ve televizyon adamı Gökmen Özdenak'ın dillere pelesenk olan ünlü tanımıyla, "Orta yapıyor kanat yok, kanat alıyor orta yok."
***
Maça on birde çıkması gereken futbolcular Soner, Cardozo ve Yusuf'un arka arkaya oyuna girişiyle biraz kendine gelen ve futbolunu "hizaya sokan" Trabzonspor, "aşırı" gol hırsıyla saldırdığı anlarda arkada büyük boşluklar bıraktı. 
Karabük'ün kontra atak futboluna çok yatkın süratli adamları farkı arttırabilirdi. Bu bölümde tek gol yemiş olması Trabzon adına şanstı!
Golleri Abdürrezak Traore attı ama Larrys Mabiala ve Domi Kumbela tam bela oldu Trabzon'un başına...
***
Hakemlere saldıran, maçların çoğunu tribünden izleyen, geldiği günden beri kendinden başka herkesi suçlayan Vahid Halilhodzic'in sezonu bitireceğini hiç sanmıyorum!
Kısa vadede ilacı yok Trabzonspor'un...

MAÇIN ADAMI
3 gol "inşa eden" Traore

KIRILMA ANI
Zeki Yavru'nun golü!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.