İyi hoca devre arasında belli olur

A -
A +

¥ Beşiktaşlı oyuncuların tamamını “değerlilik” listesi hâline getirirseniz, muhtemelen 1 numara Talisca, 2 numara Pepe çıkacaktır. Derbide bu ikisi de yoktu.
¥ İki takım da defansı önde kurup, orta sahaları da beşer kişi ile tutunca kalabalık bir futbolcu topluluğu arasında dönüp dolaştı top, seyir zevkinden uzak olarak...
¥ İlk yarıda Fenerbahçe daha “takım” gibiydi.
¥ Ama büyük hocalar devre arasında belli olur; Beşiktaş ikinci yarıya bambaşka bir kimlikle çıktı. Rakip kaleye çullandı. Önce beraberliği, sonra galibiyeti buldu.
¥ Şenol Güneş’in Negredo’yu sahaya sürmesi, henüz Beşiktaş’a adapte olamamış Vagner Love’u çıkarması, Quaresma’ya sabretmesi... önemli bir hocalık tecrübesiydi.
¥ Galibiyeti getiren iki  golünün, Negredo’nun pası ve Q7’nin vuruşları ile gelmesi de hocanın ödülü oldu.
¥ Daha çok “kazanması gereken” kazandı ve yarış yeniden başladı. Hayırlı olsun.
¥ O değil de… Dünyanın en önemli statlarında, en büyük takımlarını maçlarını başarıyla yöneten bu hakem triosu Fenerbahçe golündeki skandalı nasıl başardı? Bırakın tecrübeli Tarık Ongun’u, Cüneyt Çakır’ın da, taa uzak köşedeki Bahattin Duran’ın da hatta dördüncü hakem Barış Şimşek’in de çözebileceği açıklıkta bir ofsayttı. Kaleci Fabri’nin önde kalması, top ile kale arasında sadece Vida’nın bulunması şaşırtıcıydı ama acemi hakem için!

MAÇIN ADAMI: Şenol Güneş

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.