Buz kesti…

A -
A +

l Hedefi olan takım ile gazozuna oynayan takımın maç görüntüsü vardı ilk yarıda… Osmanlısporlu oyuncular ikişer kişilik koşuyordu. Oğuzhan - Tolgay ikilisinden kurulu “yumuşak” Beşiktaş orta sahasını çok kolay geçiyor, Vida - Medel ikilisinin arkasına top atmaya çalışıyordu ev sahibi…
l Bunun için fazla da beklemediler. Daha 6. dakikada Lumanza’nın kaçırdığı Serdar Gürler golü yazıverdi.
l Necip’i sol beke, Lens’i sağ öne, Oğuzhan ile Tolgay’ı orta sahaya, Larin’i santrfora koyan Şenol Hoca, sanki soyunma odasında tombala çekip çıkan numaraları dizmiş gibiydi. Bu karmaşa yüzünden ilk yarıyı yenik kapattılar.
l Tolgay’ın sakatlanması yüzünden Pektemek’in oyuna girmesi, Lens’in sol beke, Larin’i kanada, Pektemek’in gol bölgesine geçmesiyle Beşiktaş’ın eli ayağı düzeldi.
l Önce Lens soldan kesti, Larin’in karıştırdığı defansta top Anıl’a çarpıp Beşiktaş’ın beraberlik golü oldu.
l Gerçek futboluna dönen Beşiktaş’ta bu kez Mustafa Pektemek (Türk meslektaşlarının göğsünü kabartırcasına sezondaki ilk Türk imzalı) golü göğüsle attı.  
l Maçın genelinde iki ilginç şey oldu. Birisi, Beşiktaş’ın yediği ilk golde büyük hata yapan Medel, kaleciyi geçip Beşiktaş ağlarına giden golü çıkararak kendisini “dengeledi.”
l İkincisinde ise Vagner Love, bomboş pozisyonda önüne düşen topa benden kötü vurarak takımını mutlak galibiyet golünden ettikten 10 dakika sonra zor ve güzel bir kafa golü atarak takımını galibiyete taşıdı.
l Not 1: İrfan Buz takımının iyilerinden Umar Aminu’yu oyundan erken çıkarıp, 1 puanı kurtarmak için savunmayı seçince bu tasarrufunun bedelini ağır ödedi.
l Not 2: Osmanlıspor küme düşerse Serdar Gürler’e yazık olur, gerçi Süper Lig’e transfer yapması çok çok büyük ihtimal…

MAÇIN ADAMI:  Serdar Gürler

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.