Neredesin Ghezzal?

A -
A +

Beşiktaşlı oyuncuların rakip sahada paslaşmaları habire duvardan dönüyor. Sergen Hoca sabırla seyrediyor, rakibi geçecek, ara topları atacak bir değişikliğe gitmiyor.

l Nasıl ya? Bu maçı kazanırsa liderliğe yükselecek olan takımın futbolu bu mu? Maçı kaybederse ligde tutunması artık iyice zorlaşacak ve bu kez Federasyon kararı da kurtaramayacak olan ev sahibi takım bu mu? Türkiye’nin en iyi ikinci hakemi bu mu?
l Şaşkınlık içinde izledik maçı… Beşiktaş Atiba liderliğinde rakip sahaya kolayca geçiyor, siyah-beyazlı oyuncuların rakip sahada paslaşmaları habire duvardan dönüyor. Sergen Hoca sabırla seyrediyor, rakibi geçecek, ara toplarını atacak bir değişikliğe gitmiyor. Neredesin Ghezzal? Neredesin Aboubakar?
l Sol kanada oturtulan Güven, kayıp… Maç bitiyor, soldan bir tane orta gelmiyor. Sağda Rosier çırpınıyor ama nafile… Maçı penaltı çözecek. Onu da buluyor Beşiktaş… Ama eski Kayserili Mensah vuruyor, Lung’un yokluğunda genç kaleci Doğan Alemdar devleşiyor.
l Beşiktaş’ın defans ile hücum arasındaki “çengelli iğnesi” Josef De Souza’nın yapacağı bir şey yok; çünkü Beşiktaş on kişi ile zaten rakip sahada… Bağlantı kuracak bir şey yok!
l Sergen Yalçın bir saat sonra Güven’i çıkarıp, kurtarıcı olarak Hasic’i sahaya sürüyor.
l Maç gidiyor, yine bir penaltıya ihtiyaç var. Kayserili Lopes bunu sağlıyor. Ve Beşiktaş bitime birkaç dakika kala Nkoudou’nun vuruşuyla öne geçiyor. Mağlup duruma düşen Kayseri, rakip sahayı hatırlıyor. Bir frikik; ilk kez Beşiktaş kalesinde Ersin'i görüyoruz.
l Ersin'in kurtardığı frikikte Beşiktaş ceza sahasında kalan bütün Kayserili oyuncular, dört adamla kontraya çıkan Beşiktaş'ı seyretti. Hasic skoru perçinledi.
l Kayserispor’un bu oyun anlayışı ile ligde tutunması zor. Kolovetsios, Kvrzic filan gibi isimlerle gideceği yer belli...

MAÇIN ADAMI: Kevin Nkoudou (Kötünün iyisi)

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.