Karşımıza çıkan averaj takımı oluyor

A -
A +

Kazandığımız her maçı rakibin güçsüzlüğüne, formsuzluğuna bağlayanlara acil şifalar.

l İspanyol Hernandez’in düdüğü ile hemen yüklenip “acil golü” bulduk, on birdeki Süper Lig’in iki oyuncusundan biri olarak çıkan kritik gollerin adamı Ozan Tufan ile...
l Norveç’in ikiz kuleleri Haaland’a Çağlar, Sörloth’a Kaan’la ters kelepçe vurup “tutukladık”, sahanın geri kalanına dengeli dağıldık, baskıyı paslarla kırdık ve ikiyi bulduk.
l İlk golde soldan ortalayan Yusuf Yazıcı, bu kez sağdan korner şişirdi; Norveç için bahsedilen fizik güç, uzun takım, her şey Çağlar’ın kafasıyla tuzla buz oldu.
l İkinci yarı başladı, ilerledi, “kendinden emin” oyunumuz tıkır tıkır işliyor; ama biz gol arsızıyız, doymuyoruz, gol istiyoruz.
l Hesap kitapçılar, matematik uzmanları Roberto Carlos’un 1997’de Fransa’ya attığı golü bırakıp, Ozan Tufan’ın 2021’de Norveç’e attığı golün analizini yapsınlar! Müthişti Ozan müthiş.
l Şenol Güneş rakibi analiz etmede, Millî Takım havuzundaki oyuncularının haftalık performanslarını incelemede ve rakibe göre kadro yapmada dünyanın sayılı hocalarından biri. Meraşlar, Müldürler bu yüzden sürpriz değil.
l Kazandığımız her maçı rakibin güçsüzlüğüne bağlayanlara acil şifalar.  
l Norveç’te, Avrupa’yı golleriyle kasıp kavuran Haaland’ı değil, en çok Fas asıllı Mohamed Elyounoussi’yi (bildiğin Muhammed el-Yunus) beğendim.

MAÇIN ADAMI: Çağlar Söyüncü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.