Ferdi bir çalışma

A -
A +

¥ İlk yarı bitti ve devrenin notlarını yazmaya başlarken bir şeyi fark ettim;  pozisyonsuz bir oyun ancak bu kadar zevkli ve çekişmeli olabilirdi. Tamam, kaleciler yere yatmadı belki ilk yarıda ama futbol sadece gol değil.
¥ Mesut Özil’i tribünde görünce aklım bu sakatlık işine yatmadı. Yine bir teknik direktör - yıldız futbolcu çekişmesi miydi? Geçmişe gitti hafızam... Ersun Yanal - FETÖ’cü, Abdullah Avcı - Selçuk İnan, Aykut Kocaman - Alex, daha dumanı üstünde Samet Aybaba - Balotelli...
¥ Hücum futbolunun bayraktarı Mustafa Denizli yeteri kadar hücumcu ile çıkmıştı maça... Kapel ve Bamba biraz anlaşabilseydi, belki istediğini ilk devrede alabilirdi ama...
¥ Doğrusu Fenerbahçe’nin artık yerli yerine oturan defans üçlüsü takımın en sağlam bölgesi konumunda...  Szalai ve Tisserand, savunma görevlerini yapmanın yanı sıra hücuma da fazlasıyla destek verdiler.
¥ İkinci yarı Fenerbahçe pozisyonları ile başladı. İki gollük şuta set çeken Lis, Ferdi’nin nefis vuruşunda çaresiz kaldı. İlk yarının silik adamı genç Ferdi, işçiliği yüksek bir golle gecenin futbolcusu oldu. Valencia’ya attırdığı golle iyice öne çıktı.
¥ Fenerbahçe, alternatifli ve tecrübeli kadrosuyla skoru yakaladıktan sonra maçı kontrolünde tuttu.
¥ Ligin en yaşlı teknik direktörü Mustafa Denizli, geçmişte çokça yaptığı gibi yaşlı defans adamlarından kurduğu savunmasıyla hüsranı yaşadı. Hakemden daha büyük İbrahim ve otuzluk Murat Akça ile işi zor.

MAÇIN ADAMI: Ferdi Kadıoğlu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.