Kısa gösteri

A -
A +

¥ İlk yarıda müthiş bir maç oynadı Fenerbahçe, güney sınırımızda… Temposu yüksek, fazla mesai yapan futbolcusu çok, hızlı geçişler, gollük ataklar ve daha ilk yarıda bulunan iki gol…

¥ Valencia’nın şaşkına çevirdiği Hatay defansı arasında Rossi ve Mert Hakan cirit attı. Enner Valencia her yerdeydi. İki golün servisi dışında, çizgiden çıkarılan bir de şutu vardı ilk yarıda.

¥ Neredeyse hiçbir Hatay ortasına vurdurmadı sarı lacivert defans. Genç Muhammed’in başarılı savunma yönünü de gösterdi bu maç.

¥ İkinci devrede frene bastı Fenerbahçe… Hatta Perreira, Olimpiakos maçını düşünerek sahanın yıldızı Valencia’yı kenara çekti son yarım saatte…

¥ Ekvadorlunun çıkışı, iki takımın oyuncu değişiklikleri, terazi kefelerini hizaya getirdi. Sonradan oyuna giren Osayi Samuel’in kaptırdığı topu, sonradan oyuna giren Saint Lauis ağlara gönderince, üstelik Hatay puanı hatırlayınca Perreira, Olimpiakos maçına sakladığı Mesut Özil ile Dimitris Pelkas’a acil davetiye çıkardı.

¥ Ama transfer kayıplarıyla budanmış Hatay eski Hatay değildi. Fenerbahçe sezondaki en farklı galibiyetini alacağı maçtan geçen haftanın skorunu çıkardı.

¥Kâğıt üstünde zor görünen deplasmandan 3 puanı kolay çıkaran Fenerbahçe, zirveye kurulduktan sonra, artık gözünü Olimpiakos randevusuna çevirdi. Giresun maçının tamamı ve Hatay mücadelesinin ikinci yarısını oynarsa işi zor olur. Ama dün akşam ilk yarıdaki Fenerbahçe, Kadıköy’den zafer çıkarabilir.

MAÇIN ADAMI: Enner Valencia

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.