İşte alın Terim bu!

A -
A +

Fatih Terim herhalde Moskova Belediye Başkanı'ndan daha iyi tanıyordur Moskova'yı... Bu şehrin bütün takımlarıyla oynadı ne de olsa...  CSKA, Spartak, Dinamo, Lokomotiv şu bu...

Marcao gerekirse bütün takımı tokatlasın ama sahada olsun lütfen. Tam bir sigorta Muslera'nın önünde... Bir iki hata yaptı ama onları da kendisi ikinci hamleleriyle bertaraf etti.

Galatasaray Süper Lig rahatlığında oynadığı maçta, üçüncü bölgedeki pas tercihlerini yanlış yapınca pozisyon üretemedi ama pozisyon da vermedi ilk yarıda...

İkinci yarı Galatasaray tehlikeleriyle başladı. Önce Nelsson'un gollük şutunu kaleci Guilherme çeldi, ikinciyi Babel, üçüncüyü Mustafa az farkla auta vurdu. Her şey iyi gidiyordu.

Mustafa'nın sadece tek vuruş oyuncusu olmadığını göstermesi, Babel'in "bile" sık sık savunmaya gelip top çıkarması, soğuk havada içimizi ısıtan sahnelerdi. 

Maçta dakikalar azaldıkça Fatih Terim'in forvetlerini yenilemesi, defansif orta saha oyuncularını ofansif isimlerle değiştirmesi bir puanla yetinmediğini gösteriyordu.

Nitekim maçın en net vuruşunu yapan Kerem ilkinde Lokomotiv kalecisine takıldı ama Morutan'ın karşı karşıya bıraktığı pasta affetmedi.

Kesinlikle hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Avrupa fatihi bir kere daha kimlik gösterdi, Moskova'dan zirvede rahatlamış olarak döndü. Ve bu galibiyet, tavırlarını çokça eleştirdiğim Terim'e yazar!

Maçın adamı: Marcao

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.