Lastik patladı

A -
A +

Kadro zengini bir takım için eksik oyuncudan bahsetmek abes olabilir, ama direkt oynayan üç futbolcusu yoksa makinenin dişlilerinde problem oluyor. Altay, Kim ve Osayi Samuel’den bahsediyorum.

Pereira’nın kadro tercihleri hep tartışma konusu oldu ve öyle görünüyor ki hep olacak. Takımın en formda ismi Valencia’nın kenarda oturması ve giderek kangrene, pardon Van Persie’ye dönen Mesut Özil… 

Kısa, isabetli ve hızlı pas hücumu ile bilinen Alanyaspor’a top yaptırmadı Fenerbahçe... Sahanın her yerinde yaptığı baskı ile topu çok çabuk kazanıyordu sarı-lacivertiler. Ama bu artısı gollük ataklara dönüşmedi bir türlü. 

Sürekli top taşıyan Ferdi ve rakip ceza sahasını karıştıran Serdar Dursun ev sahibi takımda öne çıkan isimlerdi. 

İkinci yarı iki takım da aslına döndü! Aslından kastım, Fenerbahçe son dönemdeki kötü futboluna, Alanyaspor ise hücuma dönük tempolu oyununa… 

Vitor Pereira 19 dakikalık oyuncularını (!) sahaya sürdü ve düzeni bozdu. Valencia ve Mesut asık suratları ile sahadaki yerlerini alırken, son dönemlerde sıradan hâle gelen Gustavo’nun önünde golü atan Emre hesapları altüst etti. 

Pereira’nın sola sürdüğü Novak’ın ortasında Milunoviç’e rağmen sert bir kafa vuran Serdar Dursun, Kadıköy’e yalancı baharı getirdi.

Bülent Korkmaz düzenini bozmadığı gibi Efkan’ı attı oyuna. Alanya’nın korner atışında, Fenerbahçe golünde hata yapan Milunoviç kafa ile indirdi; Efkan yine kafa ile Berke’yi ve Pereira’yı mağlup etti.

Deplasmanda Trabzon mağlubiyeti, içeride Antwerp beraberliği ve içeride Alanya yenilgisi baş aşağı gidişin hazin kulvarı... Ve artık yönetim de teknik adam da tartışılıyor Fenerbahçe’de...

Maçın adamı: Juanfran

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.