Sevmek korumaktır aslında…

A -
A +

Türk kızı, kendisini görmezden gelen sanatçının fotoğrafını yırtıp yere attı. Sokak ortasında hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı. Gözyaşları, o sabah giydiği ve üzerinde sanatçının resminin bulunduğu tişörtünün üstüne düştü.

Ünlü Türk pop şarkıcılarından biri yurt dışı konserlerinden biri için Almanya’daydı.
O akşam, Türklerin yoğun ilgi gösterdiği konser, Braunschweig şehrindeydi.
*** 
Konserin başlamasına iki saat kadar bir süre vardı ama iki bine yakın müziksever şimdiden toplanmıştı. 
O dakikalarda ünlü popçu (M) başında şapkası, ayağında spor ayakkabılarıyla Braunschweig sokaklarında rahatça dolaşmanın keyfini sürüyordu. 
Arkasından koşarak gelip önüne geçen genç bir kızın uzattığı kendi fotoğrafına imza atmaya bile tenezzül etmedi. 
Yanında iki koruması eşliğinde koşa koşa bir kafeye girdi.
Sanatçı gözden kaybolunca, güzel Türk kızı, öfkeyle fotoğrafı yırtıp kaldırıma fırlattı. Uzun sarı saçlarını elleriyle arkaya attı ve sokak ortasında hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı. 
Gözyaşları, o sabah giydiği ve üzerinde sanatçının resminin bulunduğu tişörtünün üstüne düştü.
***
Konserin ilan edilen başlama saatinin üzerinden yaklaşık bir saat geçmiş olmasına rağmen kalabalığın toplandığı Braunschweig Stadthalle'de şarkıcı bir türlü sahneye çıkmıyordu.
Coşkulu dinleyici içeride heyecandan yerinde duramıyor, zaman geçtikçe protesto ıslıklarının sayısı ve şiddeti artıyordu.
*** 
Şarkıcı (M), konser yerine ulaştığında, gösterişli arabanın açılan kapısından fırlayıp, sportmen bir görüntü ve çevik hareketlerle geldiği VIP girişinde sürpriz bir problemle karşılaştı.
Kapıdaki güvenlik elemanı şarkıcıyı içeri almadı! 
“Kardeşim, ben (M)’yım, içeride insanlar beni bekliyor” diyen ünlü sanatçı, güvenlik elemanını bir türlü ikna edemedi. 
“Ne bu? Kamera şakası mı? Kamera neredeyse el sallayayım. Bir Nisan şakası mı? Şaka mısın sen ya? Benim ben!”
Türk güvenlikçi Almanca olarak, “Sizi tanımak zorunda değilim. Ben, bana söyleneni bilirim. Burası VIP kapısı ve buradan girmek istiyorsanız 100 avro vermelisiniz” diye inat edince şarkıcının iki koruması hamle etti. Şarkıcı daha fazla rezillik çıkmasın diye korumalarını el hareketiyle durdurup, pantolonunun arka cebine elini sokarak çıkardığı paraların içinden 100 avroyu seçip görevliye verdi. 
Güvenlikçi saygıyla kenara çekilip giriş kapısını gösterdi.
Az sonra güvenlikçi etrafında birisini aramaya koyuldu. Ve aradığı kişiyi bulunca el işareti ile onu yanına çağırdı.
Elindeki 100 avroyu iki yanağına süren güvenlik elemanı, parayı, yanına gelen uzun sarı saçlı, (M) çıkartma tişörtlü güzel Türk kızına uzattı:
- İntikamın alınmıştır sevgilim. Sen 2 avroya fotoğrafı, 3 avroya tişörtü almıştın; ben 100 avro kopardım. 95'i de bu şımarık adamın seni üzmesinin bedeli… Afiyet olsun!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.