Nejat işlerin parmakları kesildi mi, kesilmedi mi?

Nejat işlerin parmakları kesildi mi, kesilmedi mi?

MAGAZİN Haberleri

Nejat İşler'in yeniden hastaneye kaldırıldığı, sağ elindeki 2 parmağının kesildiği iddia edilmişti peki Nejat işlerin parmakları kesildi mi, kesilmedi mi?

Bodrum'da 17 Ocak günü geçirdiği 'septik şok' sonucu yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan, daha sonra da İstanbul'a nakledilerek tedavisine devam edilen oyuncu Nejat İşler 95 gün sonra taburcu edilmişti.22 Nisan'da hastaneden taburcu olduktan sonra Bodrum - Gümüşlük'teki evinde dinlenmeye çekilen İşler, kontrolleri için İstanbul'a geldi.Şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve septik şok tanısıyla tedavi gördükten sonra taburcu olan İşler'in sağ el parmaklarındaki morarmalar uzun süre konuşuldu.İşler parmaklarındaki morarmalar sebebiyle önceki gün tekrar hastanede bir operasyon geçirdi. İşler parmaklarındaki morarmalar sebebiyle önceki gün tekrar hastanede bir operasyon geçirdi.
Nejat işlerin parmakları kesildi mi, kesilmedi mi?
Operasyonda İşler'in moraran sağ el parmaklarına müdahele yapıldı. İşler'in sağ el parmaklarının kesilmediği ancak ölü dokuların alındığı öğrenildi.İşler'in moraran sağ parmaklarının uçlarındaki ölü doku alınarak, parmak derilerinde doku yenilenmesi sağlanmaya çalışılıyor.(Milliyet)
Nejat işlerin parmakları kesildi mi, kesilmedi mi?
Nejat İşler kimdir?
Nejat İşler (28 Şubat 1972, İstanbul), Türk sinema ve tiyatro oyuncusu.İstanbul'un Eyüp semtinde doğan, dedesi feshane işçilerinden sayacı bir usta, babası da işçi olan İşler, ilkokuldan sonra eğitimine Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde devam etti. İşler soyadını dedesinin işinden aldığını söylemiştir. Ortamına alışamadığı yeni okulunda popüler olmak ve derslerinden kaçmak için okulun tiyatro koluna girdi.Kısa zamanda popüler olan Nejat İşler derslerini de boşluyordu. Liseyi bitirdikten sonra üniversiteye giremeyince, para kazanmak için çay partileri düzenlemeye başladı. Nejat'ın parti organizasyonlarında işleri umduğu gibi gitmeyince borca girdi. Borçlarını kapatabilmek için Mahmutpaşa'dan T-shirt alıp Teşvikiye'de bu T-shirtleri satma kararı aldı. Kış aylarında ise T-shirt yerine Kitap, dergi ve plak sattı.İki sene sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğraf bölümünü kazanan Nejat İşler, askerlik için bölümü okumaktan vazgeçti. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde Taksim'de dolaştığı bir gün, bir tiyatro sahnesinde bedava gösterimde olan "Danton'un Ölümü" adlı eseri seyretti.
"Ben niye bu işi yapmıyorum?" diye düşünen Nejat İşler, dayısının yanına gittiği Eskişehir'de konservatuar sınavına girmeye karar verdi. İstanbul'a döndüğünde, 1991 yılında [1] ilanını gördüğü Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Bölümüne başvurdu ve kazandı.
1995 yılında Mimar Sinan Üniversitesinin devlet konservatuar bölümünden mezun olana kadar devlet tiyatrosunda ve televizyon dizilerinde rol aldı. Bu dönemde de CD ve kitap sattığı işporta tezgahını işletmeye devam etti.
1995 yılında mezun olduktan sonra iki arkadaşıyla birlikte "Kahramanlar ve Soytarılar Tiyatrosu"nu kurdu. Tiyatronun kurulmasından sonra kendi oyunları için hikâyeler yazmaya başladı. "Belki hiç okumayan biri de yazabilir bunları, benim yazı yazmamın nedeni yazmak değil, sadece oynayalım diye yazıyorum." dediği, "Tuhaf Şehir Hikayeleri", "Biz Zavallı Erkekler" ve "Yalnızlık Benim Gizli Sevgilim" adlı üç kitap yazdı.
41.Antalya Altın Portakal Ödülleri için Erkek Oyuncu dalında aday olarak gösterildi. Her fırsatta amacının başrol oynayıp şöhret olmak olmadığını belirten İşler, tek arzusunun yaptığı işi elinden geldiğinin en iyisi olarak yapmak olduğunu, tiyatro yaparken ölmek istediğini dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...