İşgalci İsrail güçleri, bu defa da CNN muhabirine saldırdı

Düzenleyen:
İşgalci İsrail güçleri, bu defa da CNN muhabirine saldırdı

DÜNYA Haberleri

İşgalci İsrail, hain saldırılarına devam ediyor. İsrail'in hedefinde yalnızca Filistinliler değil olay yerinde gelişmeleri takip eden medya mensupları da var. AA ve TRT muhabirlerine yönelik aşağılık saldırılardan sonra, AP gibi birçok medya organının ofisinin bulunduğu binayı da bombalayan terör devleti İsrail, bu defa da CNN muhabirine saldırdı.

İşgalci İsrail, saldırıların durdurulması çağrısına adeta sağır. Kirli ittifak kurduğu ABD gibi ülkelerin desteği ile Filistin'de insanlık kıyımına devam ediyor. Filistinli halk kadar işgalci devletin radarında medya mensupları da var. Filistin'de yaşananlara dair haberlerin dünya kamuoyuyla paylaşmasından rahatsız olan işgal güçleri medya mensuplarına da saldırıyor. Son olarak Kudüs’teki olayları takip eden CNN International Muhabiri Ben Wedeman’ın işgalci askerler tarafından tartaklandığı ortaya çıktı. 

TARTAKLANARAK BÖLGEDEN UZAKLAŞTIRILDI
İşgalci İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik hain saldırıları sürerken, Kudüs’te de şiddet olayları yaşanıyor.  Bölgedeki olayları görüntülemek isteyen CNN International’ın Kudüs Muhabiri Ben Wedeman, İsrail güçleri tarafından tartaklanarak bölgeden uzaklaştırıldı. Yaşananlar, saniye saniye olay yerinde olan diğer gazeteciler tarafından kaydedildi. Sky News Orta Doğu Muhabiri Mark Stone, meslektaşının tartaklandığı anları sosyal medya hesabından, “İsrail polisi, akredite olan CNN muhabiri Ben Wedeman ve onun ekibini itti. Bu olaylar hafta boyunca başımıza geldi” sözleriyle paylaşarak, İsrail güçlerinin şiddet uyguladığını belirtti. Mark Stone, bir İsrailli polise gülümseyip merhaba dediğini, ancak polisin kendisine küfürle karşılık verdiğini de sözleirne ekledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...