Kayakçıları taşıyan helikopter düştü! Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kayakçıları taşıyan helikopter düştü! Ölü ve yaralılar var

Dünya Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kanada'nın Britanya Kolumbiyası eyaletinde kayakçıları taşıyan helikopter düştü. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise ağır yaralandı.

Kanada'da bir grup kayakçıyı taşıyan helikopter Britanya Kolumbiyası eyaletinde düştü. Polis tarafından yapılan açıklamada 3 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin ağır şekilde yaralandığı duyuruldu.

Helikopterin sahibi Northern Escape Heli-Skiing tarafından yapılan açıklamada, helikopterin Britanya Kolumbiyası'ndaki Skeena bölgesinde yer alan Terrace kasabası yakınlarına düştüğü ifade edildi.

"RİSKLERİ YÜZDE 100 ORTADAN KALDIRMAK İMKANSIZ"

Northern Escape Heli-Skiing'den bir sözcü yaptığı açıklamada, "Helikopter kazaları nadirdir ancak dağlarda ve kırsal bölgelerde helikopterle kayak yapan insanlar için riskler bulunmakta" dedi.

Sözcü, şirketin riskleri en aza indirmek için her türlü önlemi aldığını ancak birçok açık hava etkinliğinde olduğu gibi, ortaya çıkan risklerin yüzde 100'ünün ortadan kaldırılmasının imkansız olduğunu açıkladı.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...