'Öğretmenlerin de eğitime ihtiyacı var'

'Öğretmenlerin de eğitime ihtiyacı var'

EĞİTİM Haberleri

Uzmanlar devam eden uzaktan eğitim için öğretmenlere tavsiyelerde bulundu. İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. İhsan Eken, uzaktan eğitimde öğretmenlerin de kesinlikle eğitime ihtiyacı olduğunu iddia etti.

MAHMUT ÖZAY

Eken "Çünkü dünya ve teknoloji hızla değişmektedir. Bu hıza ayak uyduramayan eğitimciler ve bunun sonucunda eğitim alan öğrenciler de çeşitli bilgi eksiklikleri olabilecektir. Artan rekabet ortamında nasıl öğrencilerin kendilerini geliştirmesi gerekiyorsa aynı şekilde öğretmenlerin de eğitimcilerin de kendilerini geliştirmesi ve eğitim alması gerekmektedir. Klasik sınıf yönetiminde eğitimci öğrenciyle nasıl yüz yüze karşılıklı eğitim yapabiliyorsa, özellikle bilgisayar teknolojileri, akıllı telefonlar ve çeşitli kameralar sayesinde eğitimciler de öğrenciyle karşılıklı bir şekilde ders yapabilecek donanıma sahip olmalıdır " dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...