Turkcell gençlere yol açtı

Düzenleyen:
Turkcell gençlere yol açtı

Ekonomi Haberleri

Turkcell, İstanbul’da Sâmiha Ayverdi Anadolu Lisesi ile Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini baştan sona teknolojiyle donattı.

Şirketin yapımını üstlendiği Eyüp’teki Vatan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de eğitim hayatına başladı. Okulların resmî açılışı, önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Sâmiha Ayverdi Anadolu Lisesinin açılış kurdelesini kesen Erdoğan, eğitime katkılarından dolayı Turkcell’e teşekkür etti. Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça, “Gelirlerimizin yüzde 1’ini toplum yararına ayırıyoruz. Öğrencilerimize daha iyi şartlarda eğitim sunabilmek için hayata geçirdiğimiz projelerle üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalıştık. Ülkemizi dünyada temsil edecek gençlerimizin hayatına dokunduğumuz için onurluyuz” diye konuştu.

Bu arada Turkcell, 2015 yılında Millî Eğitim Bakanlığı himayesinde hayata geçirdiği “Engelsiz Eğitim Programı” ile, 84 engelli okulundaki binlerce öğrenciye ve ailesine ulaştı. Turkcell bu kapsamda, öğrencilere, istihdama yönelik bilgi ve beceri kazandıracak meslek atölyelerinin oluşturulması, teknoloji sınıflarının donatımı konusunda destek verdi.

Duygulandıran tablo
Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Akça, görme engelli 7. Sınıf öğrencisi Elif Nur Sevim tarafından çizilen tabloyu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sundu. Resimde, annesi Tenzile Erdoğan ile kendisini gören Cumhurbaşkanı Erdoğan duygulu anlar yaşadı.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...