Başçiftlik Belediyesinden konut satışı | Başçiftlik belediyesi konut satış şartları neler?

Düzenleyen:
Başçiftlik Belediyesinden konut satışı | Başçiftlik belediyesi konut satış şartları neler?

EKONOMİ Haberleri

Başçiftlik Belediyesinden konut satışı başladı. Peki konut fiyatları nedir, Başçiftlik belediyesi konut satış şartları neler?Başçiftlik Belediye Başkanlığı, 21 adet dairenin satış ihalesini gerçekleştirecek. İşte detaylar

Başçiftlik Belediyesinden konut satışı başladı. Peki konut fiyatları nedir, Başçiftlik belediyesi konut satış şartları neler?Başçiftlik Belediye Başkanlığı, 21 adet dairenin satış ihalesini gerçekleştirecek. İşte detaylar... İhale, 21 Ağustos 2019 tarihinde saat 10.00 da Başçiftlik Belediye Başkanlığı Hizmet binasında açık artırma usulü ile yapılacak. Satışı yapılacak olan dairelerin her biri için ihale saatleri ayrı ayrı olarak belirlendiğinden ihaleye katılacak olan isteklilerin ihale saatinde Belediye Toplantı Odasında hazır bulunmaları gerekmektedir.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...