DeFacto'dan kışın vazgeçilmezleri mont ve kaban koleksiyonu

Düzenleyen:
DeFacto'dan kışın vazgeçilmezleri mont ve kaban koleksiyonu

EKONOMİ Haberleri

DeFacto, sezonda şıklığın öncü parçası mont ve kabanlar için yeni bir koleksiyon hazırladı.

Hazır giyimin öncü markalarından Defacto, 2019-2020 Dış Giyim Koleksiyonunu beğeniye sundu. Soğuk havalarda tarzını yansıtmak isteyenlerin en önemli parçası mont ve kabanlar bu sezonda trend listesinde üst sıralarda yer alacak. Spor şıklığın vazgeçilmezi rengarenk şişme montlar ve mevsimlik yağmurluklar rahatlığıyla da dikkat çekecek.

Ayrıca; asi havasıyla deri ceketler stiliyle fark oluşturmak isteyenlerin tercihi olurken, sıcak tutmasının yanı sıra her mekanda şıklığıyla tüm dikkatleri üzerine çeken kaşe ve kaşmir kabanlar bu yılda zirvedeki yerini koruyacak. Klasikleşmiş ekoseler, vahşi doğadan ilham alınan leopar ve zebra desenleri ve trençkot modelli kabanlar kombin alternatifleri sunulacak. Yumuşak dokusuyla kadifeler ve geri gelen kürkler de sezonda dikkat çeken ürünler arasında görülecek.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...