Stadyuma bombalı saldırı yapacaklardı!

Stadyuma bombalı saldırı yapacaklardı!

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır’ın Kocaköy ilçesine bağlı Suçıktı Mahallesi kırsalında 11 Ocak’ta Hacire Yılmaz ve Suzan Çelik adlı iki kadın terörist jandarma ekipleri tarafından etkisiz hâle getirildi.

PKK’lıların üzerinden bulunan dijital materyallerde, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu ve yakınındaki bir kafeye ait keşif görüntüleri çıktı. Görüntülerin, 30 Kasım 2018’de Atiker Konyaspor- Aytemiz Alanyaspor maçının olduğu gün çekildiği belirlendi.

BEŞİKTAŞ BENZERİ
Durum Konya polisine bildirildi. O tarihteki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, Mehmet G. (33), Mehmet O. (39), Hakan T. (28) ve Abdulmecit Ü’yü (63) gözaltına aldı. Tutuklanan şahıslar hakkında hazırlanan 29 sayfalık iddianame Konya 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İddianamede, 2016 senesinde İstanbul’daki Beşiktaş Vodafone Park Stadı’nda polise yapılan bombalı saldırı örnek gösterildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...