FETÖ’ye İngiliz koruması

FETÖ’ye  İngiliz  koruması

GÜNDEM Haberleri

Bosna Hersek’te 15 Temmuz ihanetinin ardından iki defa el değiştiren ancak FETÖ iltisakını koruduğu gözlenen Burç Üniversitesi için İngiltere’nin Saraybosna Büyükelçisi Matt Field, bizzat devreye girdi.

İngiliz Büyükelçi, örgütün üniversitesini birçok defa ziyaret etmiş, terör örgütüne itibar kazandırmaya çalışmıştı. Büyükelçi Field, yeni eğitim öğretim yılı öncesi 3 Haziran 2020 tarihinde attığı tweetle, üniversiteye öğrenci toplamak için bizzat çalışıyor. Büyükelçi, Twitter’den yaptığı paylaşımda, bir İngiliz eğitim kurumu ve Burç Üniversitesi arasındaki işbirliğine dikkat çekerek “Covid19 salgınıyla mücadele kapsamında, Burç Üniversitesi ve İngiliz Stirling Eğitim Kurumu bütün lisans programlarına yüzde 50 indirim yapacaklar. Kariyerinizi, Bosna Hersek’te, İngiltere’nin akredite ettiği bir üniversitede geliştirin” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...