Gündem - Gündem
29 dakika önce

Bahar yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da yayınlanacak

Bahar dizisinin hayranları, bu akşamın heyecanını ve merakını yaşıyor. Bahar yeni bölüm ne zaman diye merak eden izleyiciler bu akşam yeni bölümü seyredebilecek. Dizinin yeni bölümü 23 Nisan 2024 Salı akşamı saat 20.00'de başlayacak ve izleyicilere yeni maceralar ve sürprizlerle dolu bir bölüm sunacak. İşte diğer tüm ayrıntılar...
 - Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri!
34 dakika önce

Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri! On binler sahillere akın etti

23 Nisan'a özel Antalya semalarında Türk Yıldızları özel bir  gösteri düzenledi. Gösteriyi izlemek isteyen on binlerce insan sahillere akın etti. Yaklaşık yarım saat süren gösteriyi izleyen vatandaşlar, "Ne mutlu Türküm diyene, dedirttiler" yorumunu yaptı.
Gündem - Gündem
38 dakika önce

Apple'ın Let Loose etkinliği 7 Mayıs 2024 tarihinde 17.00'da yapılacak

Apple, 7 Mayıs 2024 Salı günü gerçekleştirilecek olan "Let Loose" adlı özel etkinlikte yeni iPad modellerini tanıtacak. Bu etkinlik aynı zamanda yeni Apple Pencil ürünlerinin de duyurulmasına ev sahipliği yapacak. Etkinlik ile ilgili diğer tüm detaylar...
 - İyi Parti'de istifa depremi!
1 saat 2 dakika önce

İyi Parti'de üst düzey istifa! Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder görevi bıraktı

Yerel seçimler sonrası büyük bir hezimet yaşayan İyi Parti'de, Meral Akşener'in aday olmama kararı sonrası istifa depremi sürüyor. Son olarak İyi Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder, görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Gündem - Gündem
1 saat 25 dakika önce

Whatsapp’a çevrimdışı dosya paylaşımı özelliği gelecek

WhatsApp yeni bir özellikle çevrimdışı dosya paylaşımını test etmeye başladı, bu özellik sayesinde kullanıcılar belge ve medya dosyalarını internet bağlantısı olmadan yakındaki kişilerle paylaşabilecekler. Whatsapp yeni özellik geldi mi sorusuna cevap olacak detaylar şu şekilde...
 - Steinmeier'e Türklerden tepki seli!
1 saat 40 dakika önce

Steinmeier'e Gaziantep'te tepki yağdı! "Katil İsrail, işbirlikçi Almanya"

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, ziyaret için geldiği Türkiye'de, ülkesinin İsrail'e sağladığı destek dolayısıyla önce İstanbul ardından da Gaziantep'te vatandaşlar tarafından protesto yağmuruna tutuldu. Gaziantep'te protesto eden grup, Almanca ve İngilizce pankart ile dövizler açarak "Katil İsrail, işbirlikçi Almanya" sloganları attı.
Gündem - Gündem
1 saat 45 dakika önce

Ankara'da yaşanması muhtemel olan fırtına ve şiddetli rüzgar nedeniyle, Valilik vatandaşları olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Ankara Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine dayanarak, il genelinde yarın öğle saatlerinden itibaren güney ve güneybatıdan kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına beklendiğini duyurdu. Detaylar şu şekilde...
 - Taklalar atarak uçurumdan yuvarlandılar
1 saat 51 dakika önce

Otomobil taklalar atarak uçurumdan yuvarlandı! Burunları bile kanamadı

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yaklaşık 50 metrelik uçurumdan taklalar atarak yuvarlandı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.
 - Hasan Kılıç Hoca Efendi son yolculuğuna uğurlandı
2 saat 8 dakika önce

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç Hoca Efendi, son yolculuğuna uğurlandı

Dün vefat eden İsmailağa Camii Cemaati lideri Hasan Kılıç Hoca Efendi, bugün İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve BBP lideri Mustafa Destici de cenazeye katılanlar arasında yer aldı.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne zaman görüşecek? Tarih verdi
2 saat 23 dakika önce

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne zaman görüşecek? Tarih verdi...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la gelecek hafta görüşmeyi planladığını belirterek, "Kendilerinden randevu talep edeceğiz. Anayasa ile ilgili birtakım talepler ileteceğini söyledi, tabii ki TBMM müzakere zeminidir, her zaman liderler birbirleriyle konuşur." dedi.
 - Ailesi yangında ölen adam 47 yıl sonra aynı kaderi yaşadı
3 saat 1 dakika önce

Ailesi yangında ölen adam 47 yıl sonra aynı kaderi yaşadı

Antalya'da duvara çarptıktan sonra alev alan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. Şahsın annesi, babası ve kardeşinin de 1977 yılında evlerinde çıkan yangında öldükleri öğrenildi.
 - Kendi kendine çatışıp etrafına kurşun yağdırdı
3 saat 17 dakika önce

Halüsinasyon gören adamın kendi kendine çatıştığı anlar kamerada

İstanbul'da halüsinasyon gördüğü öne sürülen bir adam, apartman girişinde kendi kendine çatışırken kameralara yansıdı. Gözaltına alınan şahıs ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
 - Otoyolda zamanla yarış! Hareketsiz halde bulundu
3 saat 27 dakika önce

TEM Otoyolu'nda zamanla yarış! Araçta hareketsiz yatan şahıs ekipleri harekete geçirdi

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde sağ şeritte otomobilde hareketsiz yatan şahıs polisleri harekete geçirdi. Ekiplerin uzun uğraşları neticesinde kapı açılırken sürücünün akıbetiyle ilgili bilgi verilmedi.
 - Sokak ortasında pitpull kavgası! Sopayı alıp başına geçirdi
3 saat 49 dakika önce

Bekçi ile boksör arasında pitpull kavgası! Sopayı alıp başına geçirdi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu. Yaşananlar kameralara da yansıdı.
Gündem - Gündem
3 saat 58 dakika önce

AYM Başkanı Kadir Özkaya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret

AYM Başkanı Kadir Özkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Ziyaret, Cumhurbaşkanlığı'nın hesabından paylaşıldı.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
4 saat 20 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle bir mesaj paylaştı. Açıklamada, "Geleceğimizin teminatı yavrularımızın her gününün bayram neşesi içinde geçmesini temenni ediyorum." ifadeleri yer aldı.      
 - Milli Eğitim olaya el attı
4 saat 52 dakika önce

Aydın'da bir okulda 'cart curt' rahatsızlığı! Tepkiler sonrası soruşturma başlatıldı

Aydın'da bir ortaokulda teneffüste çalınan müstehcen içerikli müzik çevre sakinlerinin tepkisine neden oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan'ı göreve davet eden bazı vatandaşlar, bir eğitim kurumunda böyle bir müziğin çalınmasına isyan etti. Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 - İşte 32 saat süren kesintinin nedeni
4 saat 53 dakika önce

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki 32 saat süren kesintinin nedeni belli oldu! İBB'den açıklama

İBB'ye bağlı Metro İstanbul, M5 Metro Hattı'nda yolcusuz iki trenin "temas" sonucu zarar gördüğünü bildirdi.
 - MSB'den 23 Nisan mesajı: El değmesin yurduma!
4 saat 56 dakika önce

MSB'den 23 Nisan mesajı: El değmesin yurduma!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. MSB çocuklar tarafından seslendirilen "Vatan Marşı" sözlerini mesajına ekledi.
 - Hem kaporadan hem araçtan oldu
5 saat 34 dakika önce

Engelli adamın 150 bin TL'sini yakan protokol! Hem kaporadan hem araçtan oldu

Antalya'da internetten 680 bin TL'ye anlaştığı aracı almak için Gaziantep'e giden yüzde 71 engelli vatandaş, karşı tarafla yaptığı protokole göre 130 bin lirasını kaparo verdiği aracının süresi gelmeden bağlandığını iddia etti. Protokole göre 20 bin lira peşinatı da ödeyip toplam 150 bin TL ödediğini savunan vatandaş, hem araçtan hem kaporadan oldu.
 - Erdoğan'dan Hasan Kılıç Hoca Efendi için başsağlığı mesajı
5 saat 54 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hasan Kılıç Hoca Efendi için başsağlığı mesajı

İsmailağa Camii Cemaati lideri Hasan Kılıç Hoca Efendi dün akşam vefat etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da üzüntülerini bildirip seçim öncesi yaptıkları görüşmeyi işaret ederek, "Merhum Hasan Efendi ile kısa bir süre önce yüz yüze görüşmüş, kendisinin hayır duasını almıştık." dedi.
Sona Git