AK Parti Grup Toplantısına damga vuran kare: Süleyman Soylu neden merdivenlerden izledi?

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun AK Parti Grup Toplantısı’nı merdivenden izlemesi, merak uyandırmıştı. Soylu'nun neden merdivenlere oturduğu belli oldu. Bakanlıktan edinilen bilgilere göre, Bakan Soylu’nun toplantıya gecikince kimseye rahatsız etmemek için merdivenlere oturarak izlediği ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün  gerçekleşen AK Parti Grup Toplantısı’nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıda memur ve emekli zam oranının yüzde 30’a çıkarttığını duyuran Erdoğan,  AK Parti’nin hayata geçirdiği projeleri de anlattı. Bahsi geçen toplantıda Erdoğan'ın açıklamaları kadar dikkat çeken bir olay yaşandı. Bakan Soylu, toplantıyı merdivene oturarak takip etti. 

SOYLU TOPLANTIYI MERDİVENLERDEN İZLEDİ

Yoğun kalabalık ile gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısı’nda ilginç an sosyal medyada gündem oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Kabine koltuklarında değil salonun merdivenlerinde toplantıyı izlediği görüldü. Farklı iddiaların ortaya atıldığı görüntülere ilişkin Bakanlık kaynakları açıklama yaptı.

“GEÇ KALDIĞI İÇİN RAHATSIZ ETMEK İSTEMEDİ”

Bakan Soylu’nun neşeyle takip ettiği açıklamalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sıkça alkışladığı görüldü. Bakanlık kaynakları yaptığı açıklamada “Sayın Bakanımız bir program nedeniyle grup toplantısına biraz gecikti. Böyle olunca da kimseyi rahatsız etmek istemedi bu nedenle merdivenlere oturdu." denildi.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Deniz 6 Ocak 2023 12:57

Adamsın adam sayın Süleyman soylu

Zehra 5 Ocak 2023 13:04

Onun adı, işte tamda bu yüzden Soylu???????? Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah

Sonraki Haber Yükleniyor...