Milyonlar bu haberi bekliyor: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan EYT açıklaması

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Milyonlar bu haberi bekliyor: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan EYT açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Milyonlarca kişinin beklediği 'EYT'ye ilişkin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan önemli bir açıklama geldi. Oktay, çalışmaların sürdüğünü belirterek, 'Söz verdiğimiz gibi bu ay tamamlayıp, kamuoyu ile paylaşacağız' dedi.

TBMM'de Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar'  EYT için kritik bir açıklamada bulundu. Oktay, çalışmalardaki son durumu duyururken düzenlemenin tamamlanacağı ve ilan edileceği tarihi de verdi.

Fuat Oktay, "Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili düzenlemeyi hükümet olarak söz verdiğimiz gibi bu ay tamamlayacağız ve kamuoyu ile paylaşacağız." dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN EYT AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan'da gerçekleşecek zirveye katılmak üzere yola çıkmadan önce yaklaşık 4 milyon emeklilikte yaşa takılan (EYT) sigortalıyı ilgilendiren açıklamayı yapmış, "EYT konusunda bu ay sonuna kadar bu işi neticelendireceğiz. İlgili bakan arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. 2023'e masamızdan bunu kaldırarak girmiş olacağız." demişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...