Gündem - Gündem
25 dakika önce

Lise tatbikatında korku dolu anlar! Metrelerce yükseklikten böyle düştü

İstanbul Bakırköy'de bir lisede düzenlenen afet tatbikatı sırasında korku dolu anlar yaşandı. Bir AFAD görevlisi metrelerce yüksekteki ipten düşerken o anlar kameraya yansıdı.
 - 2 koldan gelecek, 2 gün sürecek!
37 dakika önce

Akşam saatlerinde başlayacak, 2 gün sürecek! Türkiye genelinde Kuzey Afrika ve Suriye'den toz taşınımı gelecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, akşam saatlerinden itibaren Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımının etkili olacağını duyurdu.
Gündem - Gündem
54 dakika önce

Tokat'ta deprem! AFAD ilk verileri geçti

Tokat'ın Niksar ilçesinde deprem oldu. Saat 15.49'da meydana gelen depremin büyüklüğü 3.4 olarak açıklandı.
 - Biden'ın sözlerinden sonra ilk mesaj!
1 saat 11 dakika önce

Biden'ın sözlerinden sonra ilk mesaj: Yalnız kalmamız gerekirse...

ABD Başkanı Joe Biden'ın, İsrail'e silah göndermeyi durduracaklarına ilişkin açıklamanın ardından Netanyahu'dan dikkat çeken bir mesaj geldi. Netanyahu, 5 Mayıs'ta verdiği "Yalnız kalmamız gerekirse, yalnız kalırız" sözlerinin yer aldığı videoyu X hesabından paylaştı.
 - İsrailli Bakan'ın iftirasına Türkiye'den jet cevap
1 saat 24 dakika önce

Bakan Bolat'tan İsrail Dışişleri Bakanı'na tepki: Hayal ürünü

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın "Erdoğan ticaret kısıtlamalarının çoğunu geri çekti" açıklamalarına tepki gösterdi. Bolat, "İsrail Dışişleri Bakanı’nın açıklamaları kesinlikle hayal ürünü olup, gerçekle hiçbir ilgisi yoktur. İsrail ile ticaret konusunda hükümet olarak almış olduğumuz kararın arkasındayız." dedi. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi de iddiaları yalanlayarak, ateşkes sağlanana kadar kararın devam edeceğini belirtti.
 - Okullar yarın tatil mi?
1 saat 31 dakika önce

Okullar yarın tatil mi? MEB son noktayı koydu

Okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öğrencisi tarafından öldürülmesinin ardından öğretmenler yarın bir günlük iş bırakma eylemi gerçekleştireceklerini duyurmuştu. Kararın ardından okulların tatil olup olmayacağı merak konusu olurken, MEB yetkilileri tartışmalara noktayı koydu ve "Okullar yarın tatil değil" açıklamasını yaptı. 
 - Kadını, çocuğunun yanında darbetti
1 saat 35 dakika önce

Sokak ortasında kan donduran anlar! Kadını, çocuğunun yanında darbetti

Pendik’te kız çocuğuyla beraber yürüyen bir kadın, sözlü tartışma yaşadığı bir erkek şahıs tarafından sokak ortasında darp edildi. Şahıs yere düşürdüğü kadını çocuğunun yanında tekme ve yumruklarla darp etti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
 - Bedriye Kılıç davasında yeni gelişme
1 saat 55 dakika önce

Müge Anlı'da günlerce konuşulmuştu... Bedriye Kılıç davasında yeni gelişme

Konya'da geçtiğimiz yıl kayıplara karışan ve Müge Anlı'da uzunca süre aranan Bedriye Kılıç davasında savcı, sanık koca için ceza talep etti. Eşinin kaybının ardından eğlenmeye giden sanık koca T.K., eşinin ailesini suçlayarak Bedriye Kılıç'ın onlar tarafından saklandığını öne sürdü. Bedriye Kılıç'ın ailesi ise şüpheli olayda T.K.'nın ailesiyle işbirliği yaptığını iddia etti. 
 - Taksimetre tartışması yumruklu kavgaya döndü
2 saat 12 dakika önce

Turistlerle taksici birbirine girdi: Taksimetre tartışması yumruklu kavgaya döndü

Pendik'te 5 yabancı turist taksimetre ücretini fazla bulunca şoförle tartıştı. Taksi içerisinde başlayan tartışma dışarıya taşarken taraflar birbirine yumruklarla saldırdı. O anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı. 
 - Sinan Ateş davasının günü belli oldu
2 saat 34 dakika önce

Sinan Ateş davasının ilk duruşması 1 Temmuz'da yapılacak

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetinin davasının ilk duruşması 1 Temmuz'da Ankara'da görülecek. 22 sanık, "tasarlayarak öldürme", "öldürmeye teşebbüs", "suça azmettirme" ve "suça yardım etme" suçlarından yargılanacak.
 - PKK 14 yaşındaki kız çocuğunu kaçırdı
2 saat 46 dakika önce

PKK 14 yaşındaki kız çocuğunu kaçırdı!

Terör örgütü PKK, Tel Rıfat'ta silahlı kadrosuna katmak için 14 yaşındaki bir kız çocuğunu okul çıkışı kaçırdı. Terör örgütü bu yılın başından bu yana en az 25 çocuğu kaçırdı. 
 - AK Partili Çelik'ten, Özel'e emekli tepkisi
2 saat 55 dakika önce

AK Partili Faruk Çelik'ten, Özgür Özel'e emekli tepkisi: Dünyanın neresinde var?

Özgür Özel'in emeklilere zam için miting yapmaya hazırlanmasına AK Parti Milletvekili Faruk Çelik'ten tepki geldi. Çelik, "Özgür Özel’e bakıyorum da yine popülizm inadına popülizm! Sormak istiyorum; 40 yaşında emeklilik dünyanın neresinde var? Popülizm ile belki iktidar olunur ama iflah olunmaz!" dedi.
 - Hastane randevularında yeni dönem!
3 saat 29 dakika önce

Bakan Koca açıkladı: Hastane randevu sistemi (MHRS) değişti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MHRS'deki yeni sistemi duyurdu. Koca, onaylı randevu sistemine dair "Ertesi gün randevusu olan her hastamız akşam 20.00'ye kadar randevusuna onay verecek ya da gelemeyeceğini belirtecek" açıklamasını yaptı.
 - Günlük 1500 liraya çalışacak işçi bulamıyor
3 saat 45 dakika önce

Günlük 1500 liraya çalışacak işçi bulamıyor

Kahramanmaraş'ta Mustafa Uludağ, tarlasında bin 500 lira yevmiye ile çalıştıracak iş bulamadığı için isyan etti. Uludağ, "Bu arazilerin çoğu bakımsızlıktan kuruyor, traktörler ile sürülecek yerler de değil. Yetkililerden yardım bekliyoruz. Depremden sonra inşaat sektöründe patlama oldu, oralarda daha çok para aldıklarını öğrendim" dedi.
 - Sohbete dalan döner ustası, hatasının bedelini ağır ödedi
4 saat 11 dakika önce

Gazı açıp sohbete dalan döner ustası çakmağı çakınca hastanelik oldu

Erzurum'da bir restoranda gazı açıp sohbete dalan döner ustası, dikkatsiz davranıp ocağı yakmak için çakmağı çaktığı sırada meydana gelen parlamada ağır yaralandı.
 - İşte yeni mülakat sisteminin detayları
4 saat 43 dakika önce

Yeni mülakat sistemi taslağı ortaya çıktı! İşte tüm detaylar

20 bin atama müjdesinin ardından, yeni mülakat sisteminin taslağı ortaya çıktı. Buna göre adaylar 14 haftalık konudan sorumlu olacak. Mülakatlar kamera kaydına alınacak ve 45 dakika sürecek. Öğretmen adaylarına birer kod verilecek ve heyet tarafından kimlikleri bilinmeyecek. Ayrıca adaylar salondan çıkmadan puanını öğrenecek.
 - Irak ve Suriye'de onlarca terörist öldürüldü
4 saat 55 dakika önce

MSB duyurdu! Irak ve Suriye'de 108 terörist öldürüldü

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde son bir haftada, aralarında sözde yöneticilerin de bulunduğu 108 terörist etkisiz hale getirildi. MSB'nin açıklamasında "Artık sürekli operasyonlar dönemindeyiz." denildi.
 - Yolcu otobüsü şarampole uçtu
5 saat 22 dakika önce

Kayseri-Niğde yolunda yolcu otobüsü şarampole uçtu

Kayseri'nin İncesu ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yolcu otobüsü yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Kazada otobüste bulunan 4 kişi yaralandı.
 - Yine bir uçak kazası! Faciadan kıl payı dönüldü
5 saat 23 dakika önce

Yine bir uçak kazası! Faciadan kıl payı dönüldü

Dün İstanbul Havalimanı'ndaki uçak kazasının ardından bugün Corendon Havayolları’nın 9H-TJF tescilli Boeing 737 uçağının #XC1031 Köln - Alanya Gazipaşa inişinde ön tekeri patladı. Tekerin patlaması sonrası uçak ön dikme üzerine indi. Olaya ilişkin açıklama yapan Gazipaşa Kaymakamı, "Akşam 22.00 sularına doğru inşallah pistimizi tekrar uçuşa açacağız. Şu an pist geçici olarak kapanmış durumda. Yaralanma söz konusu değil. Şu an havalimanında kimse kalmadı” dedi.
 - Bakan Tekin'den öğretmenlere "Yanınızdayız" mesajı
5 saat 57 dakika önce

Bakan Tekin'den öğretmenlere "Yanınızdayız" mesajı: Hazırladığımız taslak TBMM'ye gelecek

İstanbul'da bir okul müdürünün okuldan atılan öğrencisi tarafından öldürülmesi infial uyandırdı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmenlerimizi kimseye ezdirmeyeceğimizi tüm Türkiye'ye duyuruyoruz. Öğretmenlik Meslek Kanunu için hazırladığımız taslak metin de önümüzdeki günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisine gelecek. Eğitimcilere yönelik şiddette öngörülen cezalar yüzde 50 oranında artırılmalı" dedi.
 - Usta şoför hamlesiyle felaketi engelledi
6 saat 7 dakika önce

Usta şoför hamlesiyle felaketi engelledi

Hatay'da eşya yüklü tırın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücü, yol kenarındaki araçların arasına dalacağı sırada yaptığı hamleyle faciayı engelledi. Korku dolu anlar güvenlik kameralarına yansıdı. 
Sona Git