- Kiracı binayı havaya uçurdu!
29 dakika önce

Ev sahibi ile kavga eden kiracı binayı havaya uçurdu

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde ev sahibiyle tartışan kiracı akılalmaz bir tepki gösterdi. Kiracı, dairenin doğalgaz vanasını açtı. Biriken gaz sebebiyle apartmanda şiddetli bir patlama oldu. Evin kapı ve pencereleri parçalandı, eşyalar sokağa fırladı. Diğer dairelerin de hasar gördüğü patlamada bütün mahalle sokağa dökülürken, kiracı da yaralandı.
Gündem - Gündem
50 dakika önce

PKK’nın sözde özel kuvvetler grup komutanı kıskıvrak yakalandı

Terör örgütü PKK’nın sözde özel kuvvetler grup komutanı Manisa’da yakalandı
 - Yüksekova'da acı olay! Askeri araç devrildi, yaralılar var
1 saat 46 dakika önce

Yüksekova'da acı olay! Askeri araç devrildi, 2 asker yaralandı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde olumsuz hava şartları sebebiyle kontrolden çıkan askeri aracın devrilmesi sonucu 2 asker yaralandı. Yaralılar devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Gündem - Gündem
2 saat 5 dakika önce

Kahramanmaraş'ta korkutan deprem! AFAD ve Kandilli son dakika duyurdu

Kahramanmaraş'ta saat 18:52 sıralarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depreme ilişkin ilk veriler AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı.
 - Kritik rapor artık savcılıkta!
2 saat 25 dakika önce

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında müfettiş raporu savcılığa gönderildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında tutuklanan emniyet mensuplarıyla ilgili müfettiş raporunun tamamlanarak savcılığa teslim edildiğini duyurduğu. Bakan Yerlikaya, "Rapor savcılığa teslim edildi, bundan sonrası yargıda" sözlerini sarf etti.
 - Hazırlıklı olun, her an başlayabilir
3 saat 14 dakika önce

Meteoroloji'den 18 il için kritik alarm! Kuvvetli yağış ve toz taşınımı geliyor

Meteoroloji'den son hava durumu tahmin raporu geldi. Raporda ülke genelinde parçalı ve bazı bölgelerde çok bulutlu havanın etkili olacağı belirtiliyor. Ayrıca başta Başkent olmak üzere 18 ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Bazı illerde yağışların kuvvetli olacağı ifade edilirken, Marmara, Ege ve Akdeniz için toz taşınımı uyarıları devam ediyor. İşte bölge bölge, il il hava durumu tahminleri...
Gündem - Gündem
3 saat 51 dakika önce

Köpeğe çarpmamak için kaza yaptı, 3 kişi can verdi! Cenazede acı detay

Balıkesir’de yola çıkan sokak köpeğine çarpmamak için manevra yapan araç, önce kaldırıma ardından karşı yoldan gelen kamyona çarptı. Kazada hayatını kaybeden 3 genç bugün defnedildi. Öte yandan vefat eden Nazife Nehir Akyay’ın tabutunun üzerine konulan duvak yürek sızlattı.
 - Gördükleri şoke etti: Tam 8 ton ağırlığında...
4 saat 11 dakika önce

Ekipler savcılık izniyle eve girdi: Gördükleri şoke etti! Tam 8 ton ağırlığında...

Nilüfer’in Dumlupınar Mahallesi’ndeki bir evden tonlarca çöp çıkarıldı. Nilüfer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, gelen ihbar doğrultusunda gittikleri evden 8 ton çöp çıkardı. Çöpler, Yenikent Katı Atık Düzenli Depolama Alanı’na götürüldü.
 - Roma'da kaldıkları otelin fiyatı dudak uçuklatmıştı
4 saat 13 dakika önce

Roma'da kaldıkları otelin fiyatı dudak uçuklatmıştı! İmamoğlu'ndan tepkilere cevap

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Roma'da gazetecilerin masraflarını İBB'nin karşılamasına ilişkin tepkilere cevap verdi. İmamoğlu, "İlk defa İBB'nin kendi bütçesiyle gazetecileri getirdiğimiz bir organizasyon yaptık. Bundan daha doğal bir şey yok." dedi.
 - Şarampole uçan traktörün altında can verdi
4 saat 25 dakika önce

16 yaşındaki Uğur’un feci ölümü: Şarampole uçan traktörün altında can verdi

16 yaşındaki Uğur Oğurlu, uçurumdan şarampole devrilen traktörün altında kaldı. Oğurlu, bugün defnedildi, cenazesinde gözyaşları sel oldu.
 - Türkiye ile Romanya arasında 6 önemli anlaşma
4 saat 28 dakika önce

Erdoğan, Ciolacu ile ortak basın toplantısında konuştu: Romanya ile ticarette hedef 15 milyar dolar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara Beştepe'de Romanya Başbakanı Ion-Marcel Ciolacu'yu resmi bir törenle karşıladı. Ziyarette 11 icracı bakan ve Romanya'daki Türk ve Türk Tatar toplumlarının temsilcileri olan iki soydaş milletvekili de eşlik etti. İki ülke arasında imzalanan çeşitli anlaşmaların ardından Erdoğan ile Romanya Başbakanı ortak basın toplantısı düzenleledi.
 - Deprem yardımı bahanesiyle milyonlarca liraya konmuş
4 saat 40 dakika önce

Eski Yüreğir Kaymakamı, deprem yardımı bahanesiyle hesabına 110 milyon lira geçirmiş

Adana'da eski Yüreğir Kaymakamı Mustafa Kılıç hakkında dolandırıcılıktan 160 yıl hapis istemiyle iddianame hazırlandı. İddianamede kaymakamın deprem yardımı adı altında 110 milyon lirayı hesabına geçirdiği bilgisi yer aldı.
 - Büyük acının 160'ıncı yılı! "İnsanlık dışı yöntemle..."
5 saat 5 dakika önce

Tarihin en büyük sürgününün üzerinden 160 yıl geçti! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Çerkesler' için paylaştı

Çarlık Rusya’nın 1984 yılında insanlık dışı denilecek yöntemlerle Çerkes halkını sürgün etmesinin üzerinden tam 160 yıl geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarihin kanayan yarası olan Çerkes Sürgününün yıl dönümü vesilesiyle sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yaptı.
 - "Gücümüzü tüm dünyaya gösterdi"
5 saat 43 dakika önce

Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın İran operasyonunu anlattı: Gücümüzü tüm dünyaya gösterdi

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI TİHA'nın İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopterinin enkazını bulma sürecini anlattı. Bayraktar, "TSK dünyaya damgasını vuracak bir operasyon gerçekleştirdi. Gücümüzün ne olduğunu tüm dünyaya gösterdik." dedi.
 - Arkadaşını öldürüp 25 dakikada yakalandı
5 saat 45 dakika önce

Sevgilisine tokat atan arkadaşını öldürdü! Kendini böyle savundu

Antalya'da alacak verecek meselesi yüzünden sevgilisine ait cüzdanına el koyup tokat attığı gerekçesiyle arkadaşını tabancayla vurarak öldüren şahsın ifadesi ortaya çıktı. Cinayet zanlısı ifadesinde, "Ona tokat atıp ittirdi, silahı da ona doğrultunca dayanamadım. Elinde silah görünce bir el ateş ettim" dedi.
 - Kanlar içerisinde bulundu, hayatını bir 'piknik' kurtardı
5 saat 54 dakika önce

Günün en korkunç haberi! Kanlar içerisinde bulundu, hayatını bir 'piknik' kurtardı

Bursa'da 19 yaşındaki şüpheli, 35 yaşındaki taksi şoförünü 20 yerinden bıçaklayıp ormana bırakarak ölüme terk etti. Sürücüsünü ağır yaraladığı taksi ile bir meyhaneye gittiği tespit edilen şüpheli şahsın gasp ettiği taksiyi Mudanya merkezinde bırakıp kaçmak için yine aynı duraktan bir başka taksi çağırdığı ortaya çıktı. Kanlar içerisinde ormanlık alana bırakılan genç taksiciyi ise pikniğe giden 2 polis memuru tesadüf eseri görüp hayatını kurtardı.
 - İşte madde madde tüm ayrıntılar...
6 saat 18 dakika önce

'Kripto' kanun teklifi Meclis'te! İşte madde madde tüm ayrıntılar...

Kripto varlıklara ilişkin düzenlemeler içeren "Sermaye Piyasası Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi" geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına sunuldu. İşte kanun teklifine dair tüm detaylar...
 - İşte AKINCI'nın enkaz operasyonundan detaylar
6 saat 30 dakika önce

Bakan Güler'den İran açıklaması! AKINCI'nın enkaz operasyonunu anbean anlattı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, kuvvet komutanlarıyla bir görüşme gerçekleştirdi. Güler, İran Cumhurbaşkanı Reisi ve 8 kişinin öldüğü helikopterin düştüğü yeri tespit eden AKINCI'nın operasyon sürecini de anlattı.
 - Yazar Demirci için istenen ceza belli oldu
6 saat 38 dakika önce

Eski eşini öldüren yazar Funda Demirci’ye ağırlaştırılmış müebbet hapis talebi

İstanbul'da eski eşi Mustafa Çapar'ı boğazından bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen yazar Funda Demirci hakim karşısına çıktı. Demirci'nin ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.
 - Sokakta 10 köpeğin saldırısına uğradı
7 saat 4 dakika önce

Sokak ortasında 10 köpeğin saldırısına uğradı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çocuk parkının önünde bir vatandaşa 10 köpek saldırdı. O anlar amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.
 - Reisi için Tahran'da olacaklar
7 saat 40 dakika önce

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Reisi'nin cenaze törenine katılacak

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi için yarın cenaze töreni düzenlenecek. Reisi'nin cenaze törenine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da katılacak.
Sona Git