Meteoroloji'den 14 kente kar ve sağanak uyarısı! Kuvvetli geliyor...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Meteoroloji'den 14 kente kar ve sağanak uyarısı! Kuvvetli geliyor...

GÜNDEM Haberleri

Hava sıcaklıkları hızla düşerken Meteoroloji'den 4 bölge, 14 ile kuvvetli sağanak, karla karışık yağmur ve kar uyarısı geldi. İç Anadolu'nun doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da beklenen sağanak yağış, bölge bölge kar ve karla karışık yağmur olarak görülülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, deprem bölgelerinde devam eden sağanak yağış Karadeniz bölgesinin tamamına yayılarak bu gece 3'ten sonra şiddetini artıracak. Düzce, Karabük, Bartın, Zonguldak, Kastamonu'nun kuzey kesimleri ve Bolu'nun kuzey kesimlerinde yağışlar yerel olarak kuvvetli olacak. 

ŞİDDETLİ OLACAK

Bartın'da yağışların diğer kesimlere göre biraz daha şiddetli olması beklenirken sel, su baskını, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları tavsiye edildi.

Öte yandan yağışların 1200 metrenin üzerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor.

TURUNCU KODLU UYARI

Adana, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş'ta da kuvvetli ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yağışların 1500 metre üzeri yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde etkili olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den 14 kente kar ve sağanak uyarısı! Kuvvetli geliyor...

KAR GELİYOR!

Diyarbakır, Siirt, Batman ve Mardin için de sağanak uyarısında bulununan Meteoroloji, yağışların 1700 metre üzeri yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde etkili olacağını öngörüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...