MİT'den PKK ve DEAŞ'a ekim ayında nokta atışlı temizlik! Hepsinin üzerini çizdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

MİT terör örgütlerine karşı nokta operasyonlarına devam ediyor. Terör örgütlerinin inlerine kadar inilen operasyonlarda PKK ve DEAŞ’a ağır darbe vuruluyor. Operasyonların sayısı aydan aya artıyor üst düzey yöneticilerin üzeri tek tek çiziliyor. 

Milli İstihbarat Teşkilatı peş peşe nokta operasyonları için düğmeye bastı. Son bir ayda Suriye ve Irak’ın kuzeyinde 9 terörist etkisiz hale getirildi, 22 teröristte yakalanarak Türkiye’ye getirildi. Nefes aldırılmayan operasyonlarda terör örgütlerine ağır darbe vurulurken kritik isimlerde ele geçirildi. Türkiye’de huzur ve güven sağlamak için nokta operasyonlarına devam eden MİT eli kanlı terör örgütü PKK ve DEAŞ’a nefes aldırmıyor.
TGRTHaber'de yer alan habere göre, Bölgede PKK’ya üst üste darbe vuran MİT’in hedefinde DEAŞ’da vardı. Mehmetçiğe yönelik sansasyonel eylemler için kurulan özel hücre çökertildi. Suriye’nin kuzeyindeki operasyonda 1’i ölü 19 terörist ele geçirildi. Operasyonların sayısı aydan aya artıyor. 

İşte MİT’in üzerini çizdiği teröristler; 

MİT'den PKK ve DEAŞ'a ekim ayında nokta atışlı temizlik! Hepsinin üzerini çizdi

PKK’NIN SÖZDE ÇAVREŞ TUGAYI SORUMLUSU NEJDET DAĞLARER

4 Ekim’de MİT’in Suriye'de düzenlediği operasyonda, terör örgütünün en kalabalık gruplarından sözde Çavreş tugayının sorumlusu Nejdet Dağlarer Şeddade bölgesinde tespit edilerek, adım adım takip edildi ve etkisiz hale getirildi.


 MİT'den PKK ve DEAŞ'a ekim ayında nokta atışlı temizlik! Hepsinin üzerini çizdiPKK'nın Çavreş tugayının sorumlusu Nejdet Dağlarer

PKK’NIN SÖZDE TABUR KOMUTANI EYYÜP YAKUT

Nejdet Dağlarer’in öldürülmesinden günler sonra aynı taburun sabotaj sorumlusu Eyyüp Yakut için düğmeye basıldı. Çok sayıda bombalı eylem gerçekleştiren sözde Çavreş Tugayı Sabotaj Taburu Sorumlusu Yakut, kusursuz bir operasyonla etkisiz hale getirildi.

MİT'den PKK ve DEAŞ'a ekim ayında nokta atışlı temizlik! Hepsinin üzerini çizdi
PKK'nın Sabotaj sorumlusu Eyyüp Yakut

MİT tarafından hedef listesine alınan ve hakkında yakalama kararı bulunan terörist Mehmet Akyol'un PKK'nın sözde Ayn İsa cephe sorumlusu olduğu tespit edildi. Akyol’da MİT tarafından gerçekleştirilen nefes kesen bir operasyonla öldürüldü.

SAVCI MURAT UZUN’UN KANI YERDE KALMADI

MİT, Savcı Murat Uzun'un da kanını yerde bırakmadı. 2011 yılında Tunceli'de savcıyı şehit eden saldırının faillerinden PKK/YPG'nin sözde Kobani eyalet genel sorumlusu Hasan Demertaş'ı Kobani'de nokta operasyonla öldürüldü.

MİT'den PKK ve DEAŞ'a ekim ayında nokta atışlı temizlik! Hepsinin üzerini çizdiSözde Kobani Eyaleti Genel Sorumlusu Hasan Demertaş

 SÖZDE LOJİSTİK SORUMLUSU TÜRKİYE’YE GETİRİLDİ

Operasyonlar Irak’ın kuzeyinde de hız kesmedi. İstihbarat’ın uzun süredir takip ettiği isimlerden biri de Çekdar Kaya’ydı. PKK’nın sözde lojistik sorumlularından Kaya, Irak'ın kuzeyindeki Sincar'da paketlenerek Türkiye'ye getirildi. 
PKK’nın merkez üsleri de operasyonlardan kaçamadı. Örgütün sözde sağlık komitesi sorumlusu Ökkeş Deveri teröristlere ilk yardımı yapmakla görevliydi, koruması Kayhan Kartal ile birlikte Gara'da etkisiz hale getirildi.

SUİKAST BİRİMİ KOMUTANI BURHAN PİÇAK

İstihbarat birimleri örgütlerin önemli bilgilerine sahip teröristleri de ele geçirip yurda getirdi. PKK'nın sözde suikast birimi komutanı Burhan Piçak Sincar'da kıskıvrak yakalanarak Türkiye’ye getirdi. 

MİT'den PKK ve DEAŞ'a ekim ayında nokta atışlı temizlik! Hepsinin üzerini çizdi
PKK'nın sözde suikast birimi komutanı Burhan Piçak

Afrin'de saldırı hazırlığındaki üç terörist Ferhad Edemen, Ozan Tunç ve Mehmet Kaykır silah ve teçhizatlarıyla yakalandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...