Şırnak'taki operasyonda bomba yapımında kullanılan mühimmat bulundu

Şırnak'taki operasyonda bomba yapımında kullanılan mühimmat bulundu
GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ın Silopi ilçesinde terör örgütü PKK'ya ait toprağa gömülü halde çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada, Silopi ilçesi Buğdaylı ve Bostancı köyleri arasındaki bölgede bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçlerinin, PKK'lı teröristlere ait toprağa gömülmüş durumda mühimmat buldukları bildirildi.

PATLAYICI YAPIMINDA KULLANILAN MADDELER BULUNDU

19 el yapımı bomba, 22 kilogram TNT patlayıcı madde, 9 kilogram A4 patlayıcı, 61 bomba yapımında kullanılan kapsül, 462 fişek ve mühimmat ele geçirildiğini belirtilen açıklamada, terör örgütüne yönelik operasyonların kararlıkla sürdüğü vurgulandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...