Ülkeyi nasıl yönetecektiniz?

Sesli Dinle
A -
A +
Seçimden önce tam iki sene sadece "güçlendirilmiş parlamenter sistem" konuştu muhalefet. Başka hiçbir şey konuşmadı. O zaman da ekonomik sıkıntılar vardı ama tek bir öneri getirmediler. 
 
Merak Akşener, Kemal Bey'in aday olmasını istemedi. Bunu dolaylı yollarla söyledi. Kemal Bey de aday olduğunu dolaylı yollarla söyledi. Sonunda masa dağıldı ama mecburen toplandı. İyi Parti’nin hevesi kırıldı. Muhalifler masanın dağılmasından İyi Parti’yi sorumlu tuttular...
 
Seçim oldu. Erdoğan ve Cumhur İttifakı kazandı. Muhalefet dağılmakla kalmadı, çöktü... Her anlamda tel tel döküldüler ve dökülmeye devam ediyorlar. 
 
Kemal Bey, “Beni istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz” demişti. Halk TV galiba sınırı çok aştı. Her ay Halk TV’ye ödediği paraları kesti. Buna hizmet alımı deniyormuş. Sözcü TV eleştiriyi kesmediğine göre para almıyormuş. Tele 1 ve KRT ciddiye alınmıyor.
 
Öte yandan Kemal Bey bazı gazetecileri para almakla itham etti. Bence isim verse iyi olur. Kimi kastetti? Muhtemelen isim de verilmeyecek. 
İmamoğlu, Kılıçdaroğlu kavga ediyor. Partililer taraf olmuşlar. Bazı belediye başkanları da Kemal Bey'in istifasını istiyor. Kemal Bey, “Eşimin yüzüne seçimden sonra bir hafta bakamadım” dedi. Hâlâ diretmesi niye, kimse anlamış değil...
 
Kemal Bey, Ümit Özdağ ile mutabakat yapmış ama ortakları bilmiyor. Meral Hanım haberinin olmadığını söylüyor. Diğer küçük ortaklar, “Kemal Bey iyi ki kazanamamış” diyorlar. Daha neler neler...
 
Sahi siz seçilseydiniz ülkeyi böyle mi idare edecektiniz? Pasta paylaşımından dolayı kavga mı edecektiniz? Ülkenin sorunlarına nasıl çare bulacaktınız? 

Threads Twitter olamaz 

Bir hevesle herkes Threads’e geçti. Twitter’a alternatif olacak sanıldı. Instagram hesabı olanlar kayıt yaptırdı ama şimdi kimse çıkamıyor. 
Bir şeyin ilkini yapanlar başarılı ve kalıcıdır. Threads asla Twitter olamaz. Herkes tekrar Twitter’a döndü. En keyifli kişi şu an Elon Musk’tır. Olan bitenden çok mutludur. Uzun vadede kazanacak olan gene Twitter’dır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.