Avrupa’ya bakış!

Sesli Dinle
A -
A +

Avrupa kupalarındaki yeni maç trafiği içinde bizim dört temsilcimiz sahaya çıktı. Hiç yenilmedik. İki deplasmandan beraberliklerle döndük. İçeride de iki maçı da kazandık. Tamam da rakipler kimlerdi? Bence Galatasaray’ınki dışındakiler çok sıradan idi. Bu dört maçta 11 gol attık, dört tane de yedik. Peki sonra mı? Eh bu turda tulum çıkaramazsak ayıp olur be!

 

Not: Bu bölüm rövanşlar oynanmadan yazılmıştır. 

 

Beşiktaş nereye doğru?

 

Kara Kartal’ın Avrupa Kupası maçında rakibini 3-1 yenmiş olması alkışlandı mı? Hayır! Hem maç öncesi hem de maç sonrası taraftar yönetimi istifaya çağırdı... Ayağını yorganına göre uzatmaya çalışan yönetim acaba suç mu işliyor? Tribün bu, zamanında Süleyman Seba Ağabey de bunlara son vermiş idi. 

 

Toplu şov!

 

Galatasaray malum tarihî rakibi ile giriştiği söz düellosunda öne geçti mi geçmedi mi bilemem ama, yeni ve eski sözleşme imzalarını bir araya getirip “Buyur buradan yak” dedi... Sonra mı? Bakalım lig start aldıktan sonra ne olacak? 

 

Divan’da tek kişi kalmış...

 

Fenerbahçe’nin Yüksek Divan Kurulu toplantısında söz alanlar içinde Zafer Uzunoğlu adlı beyaz gömlekli bir üye bence tarihî bir konuşma yaptı. Acaba diğerleri bu konuşmadan hareketle bir adım attı mı? Yönetim mi? Onu geçiniz. Ben diğer üyelerden söz ediyorum. Sağında Galatasaray, solunda İstanbul Yelken... İşte o fahiş fiyatlardan kaçanlar buralara gidiyor. Zafer Bey daha nelerden söz etti... Bravo? Hakiki Fenerbahçelilik budur işte... 

Böyle rekabet olmaz!

Bir tarafta Erden Timur, diğer tarafta başkan Ali Koç da dâhil birçok Fenerbahçeli yönetici karşılıklı bağırıp çağırıyorlar. Yok efendim o oyuncu önce bize geldi falan... Yahu beyler imza nereye atıldı, sen ona bak!     

 

Erkek voleybola tebrikler ama...

 

Filenin Sultanlarının büyük zaferinden sonra erkekler de bir üst lige terfi etti final maçını kazanarak... Tabii ki kutlarım... Ama şimdi daha önemlisi üst ligde unutulmayacak işler yapmak. Şayet bunu başaramazsak bu tantana boşuna olmuş olur. 

 

Kadıköy Çarşısının acıklı durumu!

 

Efendim, bu Kadıköy Çarşısı tarihîdir. Gerçi eski Kadıköy Çarşısı değildir ama yine de bir numaradır. İşte burada Kadıköy Belediyesi yer altı işleri yaptı. Yaptı da yer altını bitirdikten sonra yer üstünü bıraktı. Düşenler mi ararsınız, kepenk kapatmış tarihî firmalar mı? Hele hele geçenlerdeki yağmurdan sonra perişan olanlar mı? Sordum, dediler ki “Belediye taş bulamıyormuş...” Vah ki vah! Yahu bari asfalt dök be! Şerdil Başkan bir semti Beyoğlu’na çevirecekti ya, acaba burasını neye benzetecek? 

 

Şu yıldız meselesi!

 

TFF yukarıda adı geçen iş için, tabii ki bizde mesele, bir komisyon kurmaya karar verdi. Bu komisyon meseleyi enine boyuna tartışıp değerlendirecek imiş... Yapmayın yahu! Ne meselesi be! Ve bu komisyon faaliyete geçmeden Fenerbahçe sahaya yıldızsız forma ile çıkacağını açıkladı. Tuh be! Mesele giderek trajik komedi hâlini alıyor. Eh her yerde 10 şampiyonluğa bir yıldız iken bendenizin teklifi ile dönemin TFF’si beş şampiyonluğa bir yıldız uygulamasını başlatmış idi... Uf be sıkıldım vallahi!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.