Bu Itoudis'i sorgulayan var mı?

Sesli Dinle
A -
A +

Fenerbahçe Beko bu defa, hem de kendi seyircisi önünde, Baskonia'ya kaybetti. Bir aralık nerede ise 20 sayı geriye düşülmüş idi... Sonra güya toparlanıldı ve maç 76-70 kaybedildi. Bu o ligde dördüncü yenilgi idi. Acaba diyorum Fenerbahçe'de basketboldan anlayan birileri var mı? Hani ünlü hocaya belki de bunların nedenini soracak? Sonra mı? Merkezefendi Belediye’ye yenildi Itoudis... Ve de bir oyuncu daha transfer edildi... Vah ki vah! 

 

Fas’a düşen ağır görev!

 

Fas, Hırvatistan'a yenilip “Dünya Dördüncüsü” oldu. Ve bugüne kadar hiçbir Afrika ülkesi buralara kadar uzanamamış idi. Peki şimdi ne olacak? Bu Fas bundan böyle aynı kupa için yön değiştirmeyecek ve aynı başarı için daha fazla çalışacak. O kıta için gurur kaynağı olmak bir rastlantı olmamalı... Başta Senegal, Güney Afrika, Tunus olmak üzere başka Afrika ülkeleri de sıraya girmelidir...  

 

Şampiyon yok ama...

 

Neden mi söz ediyorum... Bizim kadın voleybol takımlarımız Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda ikinci ve üçüncü oldular. Eczacıbaşı, Boskovic silahı ile üçüncülüğü elde etti. Vakıfbank ise tüm çabasına rağmen şampiyonluğu kaçırdı, ikinci oldu. Guidetti, yine bana göre, zamansız oyuncu değişiklikleri yaptı. Eh yorgunluk başka şey! Neticede kürsüde birlikte yer edindik. Darısı başka branşlardaki takımlarımıza... Ümitli miyim? Pek değil be... 

 

Euroleague bizi es geçti!

 

Basketbolun takımlar bazındaki en değerli Avrupa arenası yönetimi bu sezonki Final Four için Litvanya'nın Kaunas şehrini seçti. Bitti mi? Hayır! Bir sonraki yıl için de Almanya'nın Berlin şehrini... Biz mi? Bir başka bahara... Yoksa bizimkilerden biri daha seyircimiz önünde şampiyonluğu koparır diye mi?

 

Fatih Tekke nasıl bir hoca olmuş!

 

Trabzonspor'da patlayan futbolculuğunu benim hatırladığım kadarı ile Gaziantep'te de sürdürmüş idi. Sonrası teknik adamlık. Baktım Türkiye Kupası maçında İstanbulspor'un başında. Merakla izledim. Sonuç mu? Daha bir fırın ekmek yemesi gerekiyor. Fenerbahçe'ye karşı öyle kafa kafaya oynanır mı? Dua etsin de 3-0'dan sonra rakibi fren yaptı. 

 

Cumartesi ligin düğümü çözülür!

 

Bana göre Trabzonspor-Fenerbahçe maçı bu sezonun kilit maçı olacak. Fenerbahçe kazanırsa yürür gider. Yok tersi olursa ligin tepesi iyiden iyiye karışır. Yepyeni bir zirve sezonu başlar. Maça bu gözle bakacağız. Visca oynar mı? Crespo ne yapar? Ferdi ve Bakasetas kilit adamlar olurlar mı? Ne maç ama!

 

Hey gidi Arjantin hey!

 

Arjantin, Fransa'yı penaltılarla devirip son Dünya Kupası’nı kazanırken en büyük sükseyi tartışmasız Messi yaptı. Bizim gazetenin salı sayfalarından biri tamamen ona ayrılmış idi... Benim asıl merakım bu kupa finali oynanırken ve de sonrasında Arjantin sokakları idi. Bazı görüntüler verildi ama tatminkâr değildi benim için... Çünkü bendeniz orada 1978 Kupası oynanırken neler yaşadım neler... Maç olmadığı günlerde bile büyük caddeler adam almamış idi... Hatta bir seferinde basın merkezinden kaldığımız otele ki sadece 10 metre vardı, yarım saatten fazla zamanda varabilmiş idim... 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.