Hamamda sefa

A -
A +

'F.Bahçe’nin orta alanı tıpkı geçen sezonki gibi pas ve rakip eksiltme tekniklerinde yine sıfır çekti.'

Hele hele kavurucu sıcakta oynanıyorsa, ligin ilk maçları hiç de beklenmedik gelişmelerle karşımıza çıkar. Bir takımı sürükleyeceğine inandığımız oyuncular hiçbir şey veremezlerken, tanımadık yeniler bizi katkılarıyla şaşırtırlar. Dün akşamki İzmir kazanındaki oyunda da bunları yaşadık. Ligin yeni takımı Göztepe’de geçen sene övdüğümüz Ghilas ve Jahovic takımlarını açık ve net olarak 9 kişi oynatırken Fenerbahçe’de ön taraf diyelim hiçbir varlık gösteremeden neredeyse maçı tamamladı. Bunların içinde Valbuena, ikinci goldeki duran top tekniğiyle biraz kendinden söz ettirebilir o kadar. 
Fenerbahçe’nin orta alanı tıpkı geçen sezonki gibi pas ve rakip eksiltme tekniklerinde yine sıfır çekerken, yardımlaşmada hoş seda verdiler. Fenerbahçe’nin Skrtel ve Neustadter’den oluşan tandemi, rakibin o bölgede sıfır çekişinden rahat bir oyun sergiledi. Bizim Şener’i kesen Isla, Göztepe’nin arkaya yardımda ciddi eksikler gösteren ön bloğuna ceza kesemedi. İsmail, sanki Hasan Ali Kaldırım’ı da arattı diyebiliriz. Tabii Fenerbahçe üzerinden bir de soru sormak lazım. Acaba kaleci Kameni 35 yaşından sonra biraz yedek kalsın diye mi alındı? Volkan’ın topu kendi kalesine atışı, benim bu sorumun gelecek haftaki cevabı olabilir mi? 
Şenol Güneş gibi tecrübeli bir hocanın yanında ihtisas görmüş Tamer Hoca bu Jahovic’e nasıl oldu da ben bu yazıyı yazdırdığım 86. dakikaya kadar tahammül etti? Demek ki, ihtisas notu zayıfmış. 
İsterseniz yazının sonuna bir iki cümle de şu Van Persie’den ekleyelim. Fenerbahçe’nin bizim parayla 100 milyonu üzerinde maliyeti olan, bir dizi tamamen iptal, öbür dizi üçte bir çalışan bu oyuncu acaba gelecek maçlarda kimlere makas atmaya devam edecektir?

MAÇIN ADAMI:  YOK

Şu doksan dakikalık oyunda aklınızda kalan kim var ki?

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.