İlkay Gündoğan'a ayıp ediliyor

Sesli Dinle
A -
A +

Başlığa bakıldığında “Hayırdır inşallah” diyebilirsiniz. Ama Almanya’nın Dünya Kupası’ndan elenişine gelince sanırım meseleyi çakmışsınızdır. Bu Alman Milli Takımı’nın bir hocası var. Adı da Hansi Flick... Bu adam bu kupadaki son maçlarda İlkay Gündoğan’ı sanki kuralmış gibi ikinci yarıda oyundan alıyor. Yahu be adam, İlkay İngiltere’nin Manchester City takımının bankosu... Bak kupadan elenip gittin işte... Almanya’da başka teknik adam yok mu ki bu zat oralarda... Efendim Bayern’i şampiyon yapmış... Almanya’da zaten başka takım şampiyon olmuyor ki... 

 

Sen ne yaptın Başkan Çebi?

 

Cuma günkü bizim gazetenin spor sayfalarından birinde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile ilgili kısa bir haber vardı. Neymiş efendim Valerien İsmael’e sabır edilmemiş... Başkan sen söylediğinin farkında mısın? Şu anda görevdeki teknik adam takımı iki defa şampiyon yapmış idi... Bu Valerien’in ne icraatı var ki? Tabii ki Beşiktaş taraftarı bu sözlere tepki yağdırmış... Haklılar! Bizim bu Şenol’un bir de Dünya Kupası üçüncülüğü de var Sayın Çebi... Yazık ki yazık!

 

Oh be çok şükür!

 

Başlığı görünce merak etmişsinizdir… Ben bu kısa cümleyi Altay ve Göztepe’ye verilen cezalar yüzünden kullandım. Çok korkmuş idim, kısa bir metraj ceza olacağından... Neyse ki Altay’a 6, Göztepe’ye de 4 maç seyircisiz ceza kesilmiş. Kutlarım... Ben İzmir’de bir maç hatırlarım. İzmirspor ile Fenerbahçe arasında oynanmış idi. Fenerbahçeliler saçlarından çekilerek yerlerde süründürülmüş idi... Ceza mı? Hatırlamak istemiyorum...

 

Bu hazırlık maçları önemli!

 

Bizim ligin tepe iddialıları hazırlık döneminde, ya da devre arası sürecinde genelde önemli yabancı takımlarla maç yapıyorlar. Yani ligin ilk yarısının kalan dönemi için bence önemli veri alıyorlar. Bu maçları kazanmak, kaybetmek önemli değil görüşlerinizi genişletebiliyorsanız ne mutlu...

 

Icardi 1 ay yok imiş...

 

Hani şu Galatasaray’ın göklerde dolaştırılan santrforu var ya... Yani Icardi... Millî takıma çağrılmadı... Ve de durup dururken yine uf olmuş... Şimdilik 1 ay sahada olmayacak imiş... Bakalım sadece o kadarla mı kalacak? Allah Okan Hoca’ya sabır versin!

 

Katar'da sürpriz dizisi!

 

Güney Kore geriden gelip Portekiz’i yere serdi. Ama aynı Portekiz şimdi finale ulaşmak için gün sayıyor. Daha neler oldu neler... Acaba diyorum bu kadar ciddi sürpriz kupanın oynandığı yerin kendine has özelliklerinden mi kaynaklanıyor. Biliyorsunuz ki İspanya da evine dönüyor. Siz bu takımda ünlü ön libero dışında kimi tanıyorsunuz ki? Alın alın ne kadar yabancı var ise, sonra millî takımda hüsran yaşayın. Gece maçlar var hem de kasım ayında ısı 27 derece verildi. 

 

Kemal Dayı bu çok ayıp!

 

CHP lideri Kemal Dayı şov yapayım derken bir çuval inciri berbat etti. Neden mi? Yahu danışman veya her ne ise, sen tut bir ABD’liyi sağ kolum diye ilan et. Şimdi ABD ziyareti anlaşıldı diyelim de, İngiltere gezisinden ne çıkacak çok merak ediyorum. İster misiniz bu defa da sol kolu çıksın? Alemsin be Kemal Dayı! Peki SSK’yı batırırken neden bir ABD’li, bir İngiliz ithal etmedin? Pardon bitirmeden, Ronaldo ve Messi ‘den de söz etmiş. Keşke sorsaydınız bu oyuncuların mevkilerini. Yani Lefter’den kaleci yapan biri kim bilir bunlar için neler keşfederdi?  Falan filan!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.