Ömer'den tam isabet!

Sesli Dinle
A -
A +

Yorumcu kardeşim Ömer Üründül yine bombayı patlattı desem yeridir. Dedi ki, "Profesör Jesus'un zaman zaman kestiği, zaman zaman son on dakika oyuna attığı, bazen de devrede soyunma odasında bıraktığı Arda'yı futbol dünyasının en büyük iki firması Barcelona ile Real Madrid paylaşamadı..." Nasıl ama? Tam da isabet değil mi? Ve Arda en sonunda bence en büyük firma Real Madrid'i seçti. Oynar mı, oynamaz mı? Yahu bırakın bu tıraşı, bütün dünya benim bu yıldızımı manşet yapıyor. Yetmez mi? 

 

Sayın Çebi yeter ama!

 

Bizim gazetenin geçtiğimiz pazartesi günkü sayısında bir kutu içinde bir haber vardı. Beşiktaş'ın başkanı Ahmet Nur Çebi demişti ki, "Türk futbolunun kanayan yarası TFF'dir. Kurulları, MHK'yı siz seçiyorsunuz. Bu tarafsız olamaz. Biz başkanın bu tutumundan dolayı rahatsızız." Çebi Başkan sen bilir misin 1993'te özerklikten sonra kurullar da seçimle iş başına geldi. Ama UEFA hemen müdahale etti ve atama yapıldı. Bilmiyorsan öğren.

 

Beşiktaş doğru mu yaptı?

 

Halil Dervişoğlu Beşiktaş'a imza atacak. Tabii ki Şenol Hoca’nın bildiği bir şey vardır. Ama şöyle bir geriye gidersek bu oyuncu Galatasaray'da pek ses getirememiş idi. Sonrasında da Brentford'a transfer olmuş idi. Orada da forma bulamamıştı. Şimdi Beşiktaş'ta ne yapar sizce? Aboubakar, Cenk gibiler var iken, sadece dua eder gibi sanki... Birileri sakatlanıp kenara çıkarsa o zaman tamam. Ama Şenol Hoca zaman içinde kimleri direkt adam yapmamıştı ki!  

 

İcardi para yerine İstanbul'u seçti...

 

Mauro İcardi, yani Galatasaray'ın geçen yılki kadrosunda kiralık olarak yer alan Arjantinli santrforun İstanbul'u seçip bizim ligin şampiyonuna imza atacak... Eh taraftar belli, başkan ve yönetim malum, oyuncu topluluğu çok az arızalı, tabii ki Şampiyonlar Ligi şansı çok yakın... Bir Arjantinli olarak oralarda, buralarda ne yapar ki? Ben o ülkedeki hayatı 35 gün yaşadım, iyi bilirim... 

 

Al, al ama ya sonrası?

 

Gerek gazetelerde gerekse ekranlarda kulüplerimizin transfer haberleri âdeta birbiriyle yarışıyor. Özellikle Fenerbahçe ve Trabzonspor başı çekiyor diyebiliriz. Peki bu trafiğin içinden neler çıkar sizce? Düne kadar neler alınmadı ki? Ama kâr payı yüzde 25'i geçebildi mi? Çünkü gelen adam geldiği takımda kimlerle oynuyor, hangi rakiplere karşı savaş veriyor? Haaa harcanan paralar mı? Hani bizde bazı koşullar konmuştu ya! Ne zaman doğru yolu buluruz ki?

 

Yeni MHK Başkanı!

 

Lale Orta dönemi bitmiş MHK'da... Yeni isim de yine bizim gazetede Ahmet İbanoğlu olmuş. Denizli'de uzun yıllar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten İbanoğlu bakalım kimleri alacak yanına? Allah kolaylık versin... Hele hele Denizlispor maçları sonrası! Bitmedi... Şimdi bazıları da tuttuğu ünlü takımı araştırıyordur. 

 

Bjelica net...

 

Demiş ki Trabzonspor'un teknik direktörü, "İyi olmak yetmez... Çok iyi olmalısınız..." Çok doğru... Bir yanda Üç Büyükler, bir yanda Adana Demirspor, Başakşehir falan... Bizim lig artık keklik değil... Her şey aslanın ağzında...

 

Dinamo Kiev yolunu şaşırmış!

 

Şu Ukrayna kulübü var ya yukarıda adı yazılı... İşte orası Fenerbahçe'nin Rusya'da kamp yapıp, özel turnuvaya katılışını da ağır dille kınamış. Destur! Eee senin ülkende bazı maçların oynanması engellenmedi mi? Oralara buralara taşınmadın mı?

 

Kırkpınar Başpehlivanı Zeybek!

 

662. Tarihî Kırkpınar Güreşleri müthiş mücadelelerle geçti ve sonunda 29 yaşındaki Yusuf Can Zeybek başpehlivan oldu. Yarı final ve finalde müthiş performans gösteren başpehlivan gelecek yıllarda da bir numaralı aday olma iddiasını da ortaya koydu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.