TFF’ye yardımın böylesi!

Sesli Dinle
A -
A +

Merak ettiniz değil mi? Hemen açayım o zaman... Disiplin Kurulu, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a yüzer bin lira ceza kesmiş... Hani şu karşılıklı suçlamalarından dolayı... Neyse ki bu defa hak mahrumiyeti yok... Çünkü bu hak mahrumiyeti masal mı masal... Buradan hareketle Disiplin Kurulu, TFF’nin kasasına destek olarak benzeri olaylarda cezaları katlayarak kesmelidir. 

 

Bir kadın zaferi daha…

 

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, ligin namağlup takımı Eczacıbaşı’nı 3-0 yenerek şampiyon oldu. Zaten iki takım arasında, Boskovic hariç, çok ciddi eleman kalite farkı var. Fenerbahçe dinlene dinlene kazanıyor. Yani birkaç set veriyor ve galibiyete uzanıyor.  Şimdi önümüzde Vakıfbank- Eczacıbaşı Avrupa finali var... Hep yazdım, hep söyledim, bu voleybol maçlarını kaçırmayın diye...

 

Beşiktaş’tan duble kıyak!

 

Beşiktaş, Azerbaycan’da özel bir maç yaptı ve 3-3 berabere kaldı. Sonuç önemli değil tabii ki... Önemli olan gelirin kardeş ülke ile yapılan maçtan sonra depremzedelere aktarılmasıdır. Her iki ülkeye de takımlarına da teşekkürler!

 

Transfer yalanları ve...

 

Ligin sonu geliyor ya... Hem de yoğunlaşan transfer haberleri... Kimler geliyor kimler... Tabii ki bunlar bedava! Yerlilerden söz eden yok... Hele hele bazı oyuncuların fotoğrafları yayınlanıyor ki sormayın... Genelde de siyahiler var tabloda... Eh kulüplerimiz zaten petrol ve maden buldu ya, gerisi önemli değil... Daha da zor durumda kalırlar ise, bankalarımız açıverir kasalarını... Diyeceğim o ki çok yakında malum ülkelere satılırsa kulüplerimiz şaşmayınız! 

 

Trabzonspor ne âlemde?

 

Bizim gazetenin seçim günü yayınlanan spor sayfalarının birinde Trabzonspor’un yeni hocasının önümüzdeki sezon için 8 transfer istediği şeklinde bir haber vardı. Şaşırdım mı? Hayır! Neden mi? Eh, şampiyon olan takıma 13 transfer yapılırsa, bu hâldekine 8 sayısı az bile... Futbolumuzda devrim yapan bu şehrin içinde futbol aklı olan kalmadı mı be? Altyapı yok mu oldu? Turgay, Cemil, Hüseyin, Ali Kemal, Necmi, Kadir falan nereden gelmişti ki? 

 

Okan Hoca’nın ekonomisi!

 

Yok yok para puldan söz etmiyorum. Diyeceğim o ki, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Hoca elindeki kıymetli kadroyu giderek ayarlı kullanıyor. Yani Konya’daki zaafını artık göstermiyor. Sadece Dubois’nın Kaan ile değişimine aklım ermedi. Neyse ki rakibin ucunda çok da fazla tehdit edebilen eleman yoktu. 

 

Alanyaspor nerede? 

 

Çok değil az bir zaman önce Alanyaspor diye bir takım vardı. Büyüklere kök söktüren, iyi futbol oynayan, hatta acaba yeni bir Başakşehir veya Trabzonspor mu tanıyacağız diye merak uyandıran... Şimdi mi? Yerinde yeller esiyor ne yazık ki...

 

Zaniolo’ya ceza var mı?

 

Hani şu yere göğe sığdırılamayan Zaniolo var ya, az kalsın takımı yakıyordu. Oyuna girerken, öğrendiğimize göre, tekmelik takmamış. Tabii ki uyarıldı ve öfkelendi. Sen tut bir de kendini oyundan attır... Hem de daha beş dakika sonra... Bu önemli maçta hem de durum henüz 1-0 iken bunu yap...  Acaba ceza var mı? Yok yok Disiplin Kurulunun vereceği değil yönetiminkinden söz ediyorum. 

 

Meclis nerede Meral Abla?

 

Geçen seçimde zaten milletvekili olamamış idi. Bu seçim de sözüm ona cumhurbaşkanı yardımcısı olacaktı ya, işte bu yüzden yine İstanbul taraflarında kaldı. Yahu bir partinin genel başkanı iki seçim üst üste Meclis’e giremiyorsa sokağa çıkması bile zordur... Ama nerede o zihniyet?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.