Vay be TFF’ye bak!

Sesli Dinle
A -
A +

Bizim Ömer Faruk, TFF Başkanı ile yüzyüze olmuş. Buradan çıkan en önemli mesaj ne çıktı biliyor musunuz? Bundan böyle hakemlere veya başka kişilere yorum yapanlar sınırları aşarsa onların yanacağı şeklinde idi. RTÜK hemen meseleye el koyacakmış. Yani yorumcuların atıp tutanları yandı demektir. Güzel de, her gün birbirine atıp tutan kulüp başkanları ve yöneticiler ne olacak? Onlara da RTÜK karışamaz ya... Yahu yapılacak o kadar çok iş varken bunlara takılmayın.

G.Saray efsanelerine de ayıp oldu

Arada bir Galatasaray veya Fenerbahçe TV’ye bakarım. Bu arada Galatasaray TV’de uzunca bir zamandır “Galatasaray efsaneleri aslanın hafızasında” isimli bir program vardı. Hep aynı şahıslar ekranda idi. Bıktım vallahi! Beklerdim ki Metin Oktay, Turgay Şeren falan gibi isimlerin görüntüsü gelsin geçsin. Ama nerede? Ayıp olmuyor mu beyler?

Şenol Güneş ismini patlattı!

Bizim gazetenin pazar günkü spor sayfalarından birinde manşette Trabzonspor'un fark attığı yer alıyordu. Yok yok bu bir maçın sonucu değildi. Tribün kalabalığı da değildi. Vallahi transfer yarışından ses de değildi. Bu 11 milyon dolarlık stat sponsorluğunun anonsu idi. Nerede benim 1976 yılında gittiğim stat, nerede bu harika yapı... Ve bordo mavili kulüp bu rakamla malum İstanbul tarafını da geride bırakmış. 

Yenilen pehlivan doymazmış!

Çocukluğumuzda, gençliğimizde büyüklerimiz devamlı kaybeden kişiler için başlıktaki yakıştırmayı yaparlardı. Peki bunun günümüzle ne ilgisi var? Of ki of! Belki de tarihe geçecek bir yenilgi rekoru ülkemizde. Merakım odur ki benzeri var mı dünyada? Sanmam... Neden mi söz ediyorum. Efendim şu Kemal Kılıçdaroğlu var ya, CHP'nin Genel Başkanı mı desem, patronu mu desem, 12 seçim kaybetmişler arka arkaya... Vallahi eskiden olsa acaba ne gibi yeni bir slogan ortaya çıkardı?   

Mete Gazoz'un zaferi!

Okçuluk ata sporlarımızdan birinin adıdır.  Bu branşta da bir gencimiz vardır aslanlar gibi hem de... Geçenlerde de dünya şampiyonluğunu kazanmaz mı? İlk kutlayanların başında da Cumhurbaşkanımız dostum Tayyip Erdoğan oldu. Nice zaferlere doğru şampiyon kardeşim...  

Aslan coştu bir kere!

Bizim gazetenin spor sayfasında dün şöyle bir başlık vardı: Aslan coştu bir kere... Yani Okan'ın takımı, hem de deplasmanda, Slovenya ekibini 3-0'la temizliyordu. Bu bir sonraki tura sağlam adım demekti... Gidişat dörtlü gruplara doğru yaklaşmaktadır. Şayet böyle olursa transferdeki cep boşaltmada da nefes alınacaktır. Eeee bir zamanlar UEFA ve Süper Kupa neler neler kazandırmış idi. 

Öcal Uluç ağabeyi mutlaka okuyun!

Yine dünkü gazetede Öcal Uluç ağabeyin bir yazısı vardı Başlık müthiş idi. Şöyle yani, "Fenerbahçeliler D'Artangan değil başkan istiyor..." Yazıyı burada yayınlamayacağım. Çünkü havası kaçabilir. Ama tavsiyem o ki adı geçen kulübün hakiki taraftarları mutlaka okumalı... Tabii ki başta da adı geçen başkanın...

Tele 1'e haftalık iptal!

Önce bu kanalın genel yayın yönetmeni içeri girdi. Şimdi de kanalın kendisine RTÜK bir hafta yayın yasağı koydu. Ekrandan yasağın gerekçelerini okudum. Yasak bittikten sonra merakım odur ki, neler neler gündeme gelecek acaba?

Yahu bu Sarıgül dönmüş be!

O partiden bu partiye gidip gelenler var ya... Bunların arasına Mustafa Sarıgül de katılmış idi. Şimdi de şu anda tepede olan malum kişinin yanında imiş. Hiç belli mi olur? Ne mi? Değişim, oradan oraya zıplama devam edebilir mi? 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.