Yine kazandık ama...

Sesli Dinle
A -
A +

Stefan Kuntz yönetimindeki millî takımımız bu ikinci hazırlık maçına öyle bir 11’le çıktı ki bizim ligden sadece üç oyuncu vardı yanlış saymadıysam. Ve savunmada yine üçlüydük ama şansımız o ki rakip Çekya, çok ciddi şekilde futbolda düşüş yaşıyordu. Ben bu Çekya’nın Çekoslavya iken 1976’da Avrupa Şampiyonu olduğunu canlı olarak izlemiştim. Nerede o takım nerede bu takım! 

Hakan Çalhanoğlu resitali

Tekrar bize dönersek, dün akşam bir Hakan Çalhanoğlu futbol resitali izledik. Bir futbol maçının nasıl oynanacağı dün akşam Inter’li Hakan tarafından sahaya yansıtıldı. Hücumda etkili bir pas alışverişi dışında harika bir gol atan, orta alanda o bölgede yapılması gereken her şeyi sergileyen oyuncu, savunmaya yardımdan da geri durmadı. Millî takımın ön tarafında Cengiz tabii ki oyunu tezgahlama istasyonu ve takımdaki diğer arkadaşlarını hücuma davet etme açısından yine o Cengiz’di ve Enes’e de gol attırdı. 

 

Bizim millî takım, acaba teknik adamı Stefan Kuntz tarafından belli bir kadro ve sistem oluşumu sundu mu? Ben hiç zannetmiyorum. Tamam bunlar bir hazırlık maçı, skor tabelası büyük önem taşımaz ama siz teknik direktör olarak kafanızda ilk oyuna daha doğrusu resmî oyuna ne gibi bir tespit yaptınız? Ben en çok bunu merak ediyorum. Kalecimiz Rennes takımının file bekçisi Doğan’dı buna da şaşırmadık değil. 

Başarılar Cüneyt Hoca

Ve tabii gelelim Cüneyt Çakır Hoca’ma... Babası çok iyi dostum olan Cüneyt Hoca belki de dünyada hiçbir hakeme nasip olmayacak bir jübile yaparak, Federasyon tarafından bize büyük mutluluk sundu. Bundan sonraki hayatında başarılar sevgili Cüneyt. 

 

MAÇIN ADAMI: Hakan Çalhanoğlu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.