HAK İLE BÂTILI AYIRT ETMEK!..

A -
A +
İnsanın en büyük imtihanlarından biri hak ile bâtılı, doğru ile yanlışı tefrik edebilme, melekesidir. Allahü teâlâ, kulunu bu noktada yalnız bırakmayarak yanlış yapmasın diye Peygamberler seçmiş, Kitaplar yollamış, bâzı kullarını âlim pâyesine kavuşturmuş, evliyâsının kalbini nûruyla donatmıştır.
 
Kur’ân-ı kerîm, "hak geldi, bâtıl zail oldu" buyurmaktadır.
Hüner, doğru yol üzre, sırat-ı müstakim üzre olmaktır.
 
İyilikten nasibi olmamak büyük talihsizliktir. Sevgili Peygamberimiz -alyhisselam- kişi sevdiği ile beraberdir, buyurmaktalar. Dâvâ arkadaşını, yoldaşını seçebilmek maharetlerin maharetidir.
 
Tercihi, reyi, hak ile bâtılı ayırt ederek kullanmak gerekir. 28 Mayıs 2023 Pazar günü Türkiye, 13’üncü Cumhurbaşkanını seçecektir. Bu, yalnızca bize mahsus bir seçim değildir; aynı zamanda 2 milyar Müslüman için, on milyonlarca mazlum içindir. Bu seçimdeki şuur, sadece Hilal’e muhabbetin eseri olmayacak, siyonizme, faşizme, kapitalizme, masonluğa, nesillerimizi çığırından çıkarıp onları ateist ve ahlaksız yapmak isteyenlere, terör örgütlerine karşı da sağlam bir kararlılık olacaktır.
 
Bu sebeple:
 
Hasis ve basit duygu ve düşüncelere esir olmadan; kimin yerlilikten taviz vermediği ayırt edilebilmeli. Kendini, rüşdünü, eserini isbat etmiş varken maceraya sürüklenmek akılla bağdaşmaz. Recep Tayyip Erdoğan, sadece bir partinin, bir ittifakın, bir milletin adayı değildir. O, yeryüzünün hangi köşesinde yaşarsa yaşasın İslâm ümmetinden her ferdin de adayıdır. Bu bir seçimden önce sömürgecilerle meydan muharebesi vermektir.
 
20 küsur yıllık bir iktidar döneminde çok büyük hizmetlerin yanı sıra yanlışlar olmaması da mümkün değildir. Sn. Erdoğan, kalbleri, niyetleri okuma gücüne sahip olsaydı bugün karşısına rakip olarak çıkan bazı kimselerin elinden tutup onları makam sahibi yapmazdı. Vatandaş, Tayyip Erdoğan’ı hatasız diye değil, samimî diye sevmekte. Yoksa, devletin en parlak döneminde bile telafisi mümkün olmayan yanlışlar yaşanabilmiştir. Misal vermek gerekirse; Kanunî, fitneler yüzünden öz evladından olmuş olsa bile bu aldanma, O’nun Muhteşem Süleyman olmasına gölge düşürmedi.
 
Sandığa hatasız insan seçimi için gitmiyoruz.
 
İcraatların muhasebesi bütünüyle yapılır…
 
Birilerine veya bir uygulamaya kızıp sandığa gitmemenin veya gidip de aklınla değil de öfkenle oy kullanmanın vebali olduğunu unutmamalısın. Tercihinle ya iyiliklere veya şerlere âlet olacaksın.
 
Sandığın mahremiyetine teslim ettiğin oyun, ya Filistinli, Arakanlı, Afgan, Doğu Türkistanlı, Kırımlı, Boşnak, Batı Trakya ve daha nice mazluma bir kurtuluş ümidi olacak veya onları ve Kerküklüyü, Halepliyi, Libyalıyı, Somaliliyi, Sudanlıyı, Cezayirliyi ve daha nicelerini hüsrana uğratacaksın. Peygamberler Peygamberinin, ebedî hakikatler habercisinin, "Benim ümmetim bâtılda ittifak etmez!" buyurduklarını unutamazsın!...
 
Takdiri ilâhî, çeyrek asırdır İslâmın bugün de Bayraktarı seçkin Türk milleti ile mazlum İslâm ümmetine hizmet memuriyet, mükellefiyet ve şerefini kullarından bir kul ama aynı zamanda Allah yolunun divânesi olan Recep Tayyip Erdoğan’a vermektedir:
 
Recep Tayyip Erdoğan,
Ne İBB Başkanlığına,
Ne Parti Başkanlığına,
Ne Başbakanlığa,
Ne Cumhurbaşkanlığına
Zahmetsiz ve külfetsiz geldi.
Hapis de yattı, suikast de yaşadı…
 
İç ve dış ihanetlerle, yakın çevre nankörlükleriyle, Tek Parti Zihniyetiyle, güdülen manşetlerle türlü vesayetlerle darbelerle vuruşa vuruşa ümmet çapında hizmet etti, ümmet çapında dua ve gönül kazandı ve alnının teriyle liderlik pâyesine kavuştu.
 
Sn. Erdoğan, 14 Mayıs’taki CB seçiminde en yakın rakibinden 2 buçuk milyondan fazla rey aldı. 50 artı 1 oya kıl kadar mesafe kalmıştı. O engel aşılamadığı için yarın, 28 Mayıs’ta ikinci tur seçim yapılacak. Bu yapılan, Anayasa ve Seçim Kanunu gereği seçimdir.
 
Asla ve kat’a bir referandum değildir. Karşında iki Cumhurbaşkanı adayı var. Onlar, seçim için, mücadeledeler; sen de nefsinle, rehavetle, "neme lâzım"cılıkla mücadeledesin. Sen de basiret, feraset, uzak görüşlülük, sağduyu imtihanındasın.
 
Vebâl imtihanındasın.
 
Hak ile bâtılı ayırt etme imtihanındasın.
 
İki yarışan arasındaki fark, bu defa çok yüksek olmalıdır. Seçmenin yüzde 63’ünün oyunu alarak yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Sn. Erdoğan, milletinin rüyalarını hakikat yapmak için daha bir güç kazanmış olarak hizmetlerine devam edebilmelidir.
2071 bizi bekliyor!
 
Yol uzun!!
İşimiz var!!!
 
Bugün 27 Mayıs…
 
1960 yılında bugün, emperyalist başkentler ve onlarla dayanışma hâlinde olan Tek Parti Zihniyeti, askerî cunta, adlî nefret ve matbuat vesayetinin iş birliğiyle milletin seçimle işbaşına getirdiği DP iktidarına karşı darbe yapıldı. 1961’de de düzmece bir mahkeme eliyle Başvekil Adnan Menderes ve iki Bakanı idam edildi, yüzlerce kişi değişik mahkûmiyetlere çarptırıldı. Suçları, bu milletin kalbine ve aklına tercüman olmaktı.
 
Şehîd ve mazlum ve mağdurları rahmetle yâd ediyoruz.
 
Yarın 28 Mayıs:
 
28 Mayıs 2023 Kader Kavşağıdır. Kızılelma, ya vereceğin oy desteğiyle ufukları fethedecek veya yere çakılacaktır.
Pazartesi günü, 29 Mayıs Fetih Bayramıdır:
 
Hak ile bâtılı ayırt etme kabiliyetinle ya Büyük Cihangîr Fatih Sultan Muhammed Han ile O’nun güzel askerlerine, kutlu şehîdlere lâyık bir evlâd olduğunu gösterecek veya ahirette yüzlerine bakamayacaksın.
O güzel Emîr ve O’nun güzel askerlerini de rahmetle yâd ediyoruz.
Şu ân:
İnandığımızı ve yaşadığımızı yazdık.
Şahid ol yâ Rab…
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.