Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstismar filmlerle devam ediyor

İstismar filmlerle devam ediyor

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Online sinema platformu Alchemiya, Facebook hesabı üzerinden canlı yayınla "Ertuğrul ve Ötesi: Netflix Çağında Manevi Müslüman Medya" başlıklı bir panel gerçekleştirdi.

Online panelde Müslüman toplum içinden tanınmış film yapımcıları ve senaristler, online sinemanın durumunu da masaya yatırdı. Konuşmacı Amina Chaudary, Twitter'da devam eden Netflix'in yeni yapımı "Cuties" hakkındaki tartışmalara değinerek "Hollywood'da birçok kadın cinsellik için kullanıldı bu zamana kadar. 'Cuties' yapımı bize gösteriyor ki o eleştirdiğimiz zamanlar hiç de geçmişte kalmadı. Şimdi 11 yaşında kız çocuklar cinsel içerik olarak kullanılıyor. Bu önemli çünkü global medya geleneksel aile kavramı değerlerini hiçe sayan bir yöne doğru ilerliyor" değerlendirmesini yaptı. Sadece Müslümanlar için değil, evrensel bir sinema alanı oluşturmanın hedeflenmesi gerektiğini vurgulayan Ovidio Salazar ise "Müslümanlık evrensel bir din. Tabii ki eğer bu kelimeyi kullanmak gerekirse, propaganda yapmamalıyız. Daha yerleşmiş bir teknik kullanmalıyız" diye konuştu. AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...