Yaş 16… Ferdi Tayfur beni görünce ‘yerli Sophia Loren’ derdi

Düzenleyen:
Yaş 16… Ferdi Tayfur beni görünce ‘yerli Sophia Loren’ derdi

MAGAZİN Haberleri

Sanat dünyasının ünlü isimleri paylaştıkları çocukluk ve gençlik fotoğraflarıyla şaşırtıyor. Bu paylaşımlara bir yenisi daha eklendi. Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, nostaljik bir fotoğraf paylaştı. Sosyal medya hesabından 16 yaşındaki fotoğrafına yer veren oyuncu güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam, Dilimi Bağlasalar, Gündüzüm Karışmış Gecelerime gibi şarkıları başarıyla seslendiren Umut Akyürek sosyal medya hesabından nostaljik bir fotoğraf paylaştı.

Instagram’ı aktif kullanan isimler arasında yer alan Umut Akyürek, takipçilerini geçmişe götürdü.

NOSTALJİK PAYLAŞIM

49 yaşındaki şarkıcı, eski bir fotoğrafını Instagram'dan yayınladı. 

Sevilen isim kişisel sosyal medya hesabından 16 yaşında çektirdiği bir fotoğrafı paylaştı.

Güzelliğiyle dikkat çeken Akyürek paylaşımının altına “Kaşlara özgürlük! Yaş 16… Burun eğri, dudak asimetrik. Hala da öyle gerçi… Sophia Loren’e benzetenler olmuş. Evet, o zamanlar çok söylerlerdi hatta Ferdi abi (Ferdi Tayfur) beni görünce yerli Sophia Loren demişti” notunu düştü.

Yaş 16… Ferdi Tayfur beni görünce ‘yerli Sophia Loren’ derdi

Umut Akyürek'in şimdiki hali...

UMUT AKYÜREK KİMDİR?

Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek 12 Temmuz 1973 Ankara'da doğdu. İlköğretim ve Ortaokul eğitimini Sakarya'da aldı. Akyürek, İstanbul Teknik Üniversitesi, Devlet Konservatuarı mezunu.

1989 senesinde Erol Sayan yönetiminde olan İzmit Musiki Derneği'ne başladı. 1990 senesinde TRT amatör ses yarışmasına katıldı ve üçüncülüğe adını yazdırdı. Sonraki sene ise İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Ses Bölümü'ne girdi.

Umut Akyürek, kendisi gibi sanatçı olan sevgilisi Oktay Ertuğrul ile 2004 yılında evlendi. İkili 2005 yılında kızları Melek Bal'ı kucaklarına aldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...