Diyarbakır’da HEDEP'in izinsiz gösterisine polis müdahalesi: 50 gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Diyarbakır’da eli kanlı terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın sözde tecridine karşı aralarında HEDEP milletvekillerinin de bulunduğu izinsiz yürüyüşe polis müdahale etti. 50 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır'da aralarında HEDEP milletvekillerinin de bulunduğu bir grup, HEDEP il binasından Bağlar ilçesindeki Koşuyolu Parkı'na yürüyüş gerçekleştirdi.

DAĞILMAYAN GRUP OTURMA EYLEMİ DÜZENLEDİ

İzinsiz yürüyüş ve PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın sözde tecridine karşı basın açıklaması yapmak isteyen grup, polisin uyarılarına rağmen dağılmayınca, aralarında bulunan HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve çok sayıda milletvekili çembere alındı.

Diyarbakır’da HEDEP'in izinsiz gösterisine polis müdahalesi: 50 gözaltı

HEDEP Milletvekilleri George Aslan, Zeki İrmez, Beritan Güneş, Adalet Kaya, Ceylan Akça, Newroz Uysal Sunay Caddesi’nde oturma eylemi başlattı. Oturma eylemi gerçekleştiren vekiller daha sonra HEDEP il binasına doğru yürüdü.

Diyarbakır’da HEDEP'in izinsiz gösterisine polis müdahalesi: 50 gözaltı

50 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Parkta polisle karşı karşıya gelen grup arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Grup içerisinde bulunan yaklaşık 50 kişi polisler tarafından gözaltına alındı. Polisin çevrede güvenlik önlemi sürüyor.

Diyarbakır’da HEDEP'in izinsiz gösterisine polis müdahalesi: 50 gözaltı

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
HASAN 18 Kasım 2023 21:28

Devlet bu terör yanlısı ve destek verenleri hapislerde beslememeli nerede ağır işler varsa kısıtlı uyku ile çalıştırılması lazım bunlar hapisde yan gelip yatmamalı çıkıncada daha da zalimleşiyorlar yine bildiği terör eylemlerini destekliyor yada yapıyorlar lüttfen devlet yetkilileri bu sorunu çözsün bu bölücü hainlere en ağır cezalar verilsin.

Abdurrahman Er 18 Kasım 2023 21:15

başın bibergazını

Sonraki Haber Yükleniyor...