Fenerbahçe'de iç transfer harekatı

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Fenerbahçe'de iç transfer harekatı

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Kadrosuna takviye yapmak için ocak ayını bekleyen Fenerbahçe, bir yandan da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek futbolcularıyla iç transfer görüşmelerini sürdürüyor. Nabil Dirar'ın anlaşmasını uzatan Fenerbahçe Yönetimi, Ozan Tufan ve Hasan Ali Kaldırım'la da görüştü.

İlk olarak Nabil Dirar ile masaya oturan ve 2 yıllık anlaşma sağlayan sarı-lacivertliler, geçtiğimiz cuma günü sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Ozan Tufan ve Hasan Ali Kaldırım için görüşmelerin startını verdi. Milli Takım'daki iki yıldızın menajerleri ile görüşüldü.

Sarı-Lacivertli takımda 1.8 milyon Euro kazanan iki futbolcunun temsilcilerinin istediği rakam ile yönetimin teklif ettiği arasında fark olduğu, iki tarafın orta yolu bulma adına ilerleyen günlerde bir kez daha masaya oturmak için sözleştiği öğrenildi.

YURT DIŞINDAN TALİPLERİ VAR
Bu sezon hem Fenerbahçe hem de Milli Takım'da gösterdiği performansla dikkatleri çeken Ozan Tufan'a yurt dışından tekliflerin olduğu biliniyor. İki futbolcunun da önceliğinin F.Bahçe olduğu, görüşmeler sonlanmadan başka kulüple masaya oturmayacakları da öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...